Κύκλοι Υπουργείου Υγείας: Δυσφορία για το πρωτοσέλιδο των «Νέων»

Την έντονη δυσφορία τους εξέφρασαν κύκλοι του Υπουργείου Υγείας με αφορμή το πρωτοέλιδο δημοσίευμα των «Νέων» σύμφωνα με το οποίο οι γιατροί της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, θα υπάγονται πλέον στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι ίδιοι κύκλοι έκαναν λόγο για πρωτοφανή αιφνιδισμό και διευκρίνισαν ότι το Υπουργείο Υγείας ουδέποτε συμμετείχε σε επιτροπή, στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα.

Επεσήμαναν ακόμα, ότι η κρίση του κορονοϊού, κατέδειξε πόσο σημαντική είναι η κεντρική διοίκηση και ο κεντρικός σχεδιασμός στο σύστημα υγείας.

Τέλος ανέφεραν ότι όπως ήφη έχει ανακοινωθεί, βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας νομοθετική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ, Δίκτυα Υγείας).

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.