Κύκλωμα trafficking: Προφυλακίστηκε η «Μαρίνα», γνωστή από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Κύκλωμα trafficking: Προφυλακίστηκε η «Μαρίνα», γνωστή από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Προφυλακίστηκε για συμμετοχή στο κύκλωμα trafficking που εξάρθρωσε τις προηγούμενες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. η γνωστή από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό αλλά και από την υπόθεση της Ηλιούπολης, «Μαρίνα», η οποία εκμίσθωνε οίκους ανοχής,

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία του Κολωνού, ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, εξέδιδε την ανήλικη και σε οίκο ανοχής της 71χρονης κατηγορούμενης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, της εμπορίας ανθρώπων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και φέρεται να υποστηρίζει ότι επί πολλά χρόνια εκμίσθωνε νόμιμα 5 οίκους ανοχής στην Αθήνα. Επίσης φέρεται να είπε, απολογούμενη, ότι δε θα μπορούσε ποτέ η ίδια να διαπράξει σωματεμπορία, καθώς η ίδια έχει υπάρξει 50 χρόνια ιερόδουλη.

Οι υπόλοιποι 9 που απολογήθηκαν σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι με ή χωρίς περιοριστικούς όρους. Ειδικότερα, οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε ΑΤ και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 3.000 €, επιβλήθηκαν μόνο σε δυο Κολομβιανούς που φέρονται να είχαν το ρόλο του «στρατολόγου».

Συνολικά για την υπόθεση απολογήθηκαν 21 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι τρεις. Αύριο Πέμπτη απολογείται ο τελευταίος από τους 22 συλληφθέντες. Πρόκειται για το σύντροφο της προφυλακισθείσας 71χρονης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter