Κύκλωμα κοκαΐνης στην Αθήνα: Στα χέρια της Ανακρίτριας η λίστα που «καίει» επιχειρηματίες, γιατρούς και τραγουδίστρια

Κύκλωμα κοκαΐνης στην Αθήνα: Στα χέρια της Ανακρίτριας η λίστα που «καίει» επιχειρηματίες, γιατρούς και τραγουδίστρια

Γιατροί, επιχειρηματίες, γνωστή τραγουδίστρια αλλά και πολλά ακόμα ονόματα συμπεριλαμβάνονται στη λίστα που έχει στα χέρια της η Ανακρίτρια με τους πελάτες της μεγάλης σπείρας διακίνησης κοκαΐνης στα νυχτερινά κέντρα που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο εν λόγω κατάλογος περιλαμβάνει ονόματα «φωτιά» από τα σαλόνια της Αθήνας και τις επόμενες ημέρες αρκετοί επώνυμοι, ανάμεσα τους και μια γνωστή τραγουδίστρια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου στεγάζονται τα δικαστήρια, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Οι αρχές από την στιγμή που είχαν στα χέρια τους τα κινητά που χρησιμοποιούσε η σπείρα, για να διακινεί 24ωρες το 24ωρο κοκαΐνη σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, αλλά και σε επώνυμους πελάτες, ζήτησαν άμεσα την άρση τηλεφωνικού απορρήτου με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια τους ένα πελατολόγιο άνω τον 700 ατόμων.

Επίσης, η ιδιαιτερότητα που είχε η συγκεκριμένη σπείρα, ήταν το γεγονός πως όποια ώρα της ημέρας κι αν έπαιρνε τηλέφωνο ο πελάτης, η σπείρα φρόντιζε να ικανοποιεί τις επιθυμίες των πελατών της.

Υπενθυμίζεται ότι η στις αρχές Οκτωβρίου του 2018 έφθασε στην Δίωξη Ναρκωτικών η πληροφορία, πως στην Αττική δραστηριοποιείται σπείρα που στην κυριολεξία πραγματοποιεί 24ωρο «ντελίβερι» ναρκωτικών, κυρίως σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και στις 22 Οκτωβρίου, έπειτα από παράλληλες επιχειρήσεις σε Π. Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Παγκράτι, και Μοσχάτο συνελήφθησαν 4 υπήκοοι Αλβανίας, δυο 35χρονοι ένας 32χρονος κι ένας 29χρονος, ενώ παράλληλα συνελήφθη κι ένας 24χρονος Έλληνας οποίος επίσης έπαιζε ρόλο στην διακίνηση της κοκαΐνης.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας, ένας 32χρονος Αλβανός, οποίος εισήγαγε από την πατρίδα του την κοκαΐνη και παράλληλα κανόνιζε τα ραντεβού με την πελατεία του κυκλώματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter