Κύμα συμπαράστασης αναγνωστών στον Κ. Βαξεβάνη: «Θα μείνετε όρθιος γιατί σας στηρίζουμε εμείς ο λαός»!

Κύμα συμπαράστασης αναγνωστών στον Κ. Βαξεβάνη: «Θα μείνετε όρθιος γιατί σας στηρίζουμε εμείς ο λαός»!

Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από τους αναγνώστες του Documento έχει προκαλέσει η δίωξη του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Κώστα Βαξεβάνη σε μια πρωτοφανή προσπάθεια της κυβέρνησης και του ίδιου του Κ. Μητσοτάκη να φιμώσει οποιαδήποτε φωνή αντιστέκεται και ξεσκεπάζει τις αθλιότητές τους.

Ένα πρώτο μικρό δείγμα από τις επιστολές των αναγνωστών της εφημερίδας δημοσιεύουμε ακολούθως, με αφορμή το editorial του Κώστα Βαξεβάνη στην τελευταία έκδοση του Documento:

Στηρίζουμε Κώστα Βαξεβάνη

Γιατί
Στηρίζουμε την αλήθεια.
Στηρίζουμε όλους αυτούς που μάχονται. για την ελευθερία του λόγου και δυστυχώς είναι λίγοι.
Στηρίζουμε τους έντιμους αγωνιστές της γραφομηχανής που μέρα νύχτα γράφουν ειδήσεις και γεγονότα χωρίς διαστρεβλώσεις, χωρίς λιβανιστήρια, αλλά με αλήθεια όποιο και αν είναι το τίμημα που θα εισπράξουν μετά.
Στηρίζουμε αυτούς τους λίγους που δεν φοβούνται να εκφραστούν ελεύθερα απέναντι από ένα καταπιεστικό καθεστώς που κάθε μέρα μας υπενθυμίζει πόσο εκβιαστικό και καταπιεστικό γίνεται.
Στηρίζουμε όλους εκείνους που δεν διστάζουν να αποκαλύπτουν την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι.
Δεν κρύβονται πίσω από καλοπληρωμένα αφεντικά με το φόβο της απόλυσής τους μήπως και γράψουν κάτι που θα θίξει πρόσωπα και καταστάσεις.
Η δημοκρατία του λόγου το 2022 καταπατείται.
Κώστα Βαξεβάνη είμαστε μαζί σου.
Συνέχισε να γράφεις.
Να αποκαλύπτεις τις αλήθειες που ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ τις κρύβουν μη τυχόν και θίξουν τον πολυχρονεμένο Μητσοτάκη
Είσαι ο μόνος αληθινός
Καλή δύναμη. Προχωρά!
Με εκτίμηση
Βασιλική

Ατσάλινα γκατς!

Συγχαρητήρια Κώστα μου για τα ατσάλινα γκατς που διαθέτεις!!!!! Είσαι φάρος ελπίδας και χαραμάδα ηλιαχτίδας στο ζοφερό σκοτάδι της αβάστακτης σήψης, διαφθοράς και βρωμερής προπαγάνδας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια!!!!!! Τελικά κάθε καινούργια μέρα που ξημερώνει διαπιστώνουμε ότι το βαρέλι της αθλιότητας που μας περιβάλει δεν έχει πάτο-τέλος!!!!!!! Σύσσωμη η οικογένεια μου, οι οικογένειες των παιδιών μου και τα ανήλικα εγγόνια μου είμαστε στο πλευρό σου και θα σε στηρίξουμε με τις μικρές μας δυνάμεις στον έντιμο αγώνα που διεξάγεις!!!!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια και στους συνεργάτες σου, ιδιαίτερα στον Μάριο Αραβαντινό που έτυχε να τον γνωρίσω και από κοντά!!!!!!
Με εκτίμηση και θαυμασμό
Νίκος Α.

Σε φοβούνται

Τέλειο άρθρο Βαξεβάνη!!! Σε φοβούνται, δεν τους φοβάσαι!
Είμαστε όλοι ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Ευαγγελία

Καλημέρα σας…..υποκλίνομαι για άλλη μία φορά!!!!! Θα πιαστούμε από σας και θα τους γκρεμίσουμε.
Αμαλία

Κώστα Βαξεβανη μαζί σου ! Με την ελευθερία του τύπου με την ελευθερία μας με τη δημοκρατία! Τσάκισε τους δείξε στον κόσμο πόσο πολιτικοί αμοραλιστες είναι! Ξέρεις εσύ! Η γλώσσα σου κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει! Είσαι η ελπίδα μας!
Ελένη

Συγχαρητήρια για το σημερινό editorial. Πάντα τα κείμενα σας είναι εξαιρετικά, αλλά το σημερινό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ελπίζω γρηγορα να δικαιωθειτε, μαζί με την κυρία Παπαδάκου από την ελεεινη λαίλαπα.
Κατερίνα

Φουρθιώτης, χρυσαυγιτες, πουλημένοι πολιτικοί είναι έξω κι εσύ πρέπει να μπείς μέσα

Το έγραψα και εχθές. Φουρθιώτης, χρυσαυγιτες, πουλημένοι πολιτικοί είναι έξω κι εσύ πρέπει να μπείς μέσα. Ούτε ο διάβολος δεν το θέλει. Πως θα γίνει να μπει αυτός μέσα και η παρέα του;;; Πως θα γίνει να ξυπνήσουμε επιτέλους και να βγούμε στους δρόμους να προλάβουμε το κακό που ήρθε για να μείνει;;; Εύχομαι να μη μπείς ούτε για μια μέρα φυλακή γιατί είναι κατάφορη αδικία για εσένα, την εφημερίδα και την οικογένειά σου. Ονειρεύομαι θαύματα στη χώρα του ποτέ – ποτέ!!! Καλή δύναμη, είμαστε όλοι μαζί σου και ευχόμαστε να βγείς νικητής, όπως κάνεις πάντα στο τέλος!
Εύα

Θα μείνετε ΟΡΘΙΟΣ γιατί σας στηρίζουμε ΕΜΕΙΣ ο λαός

ΚΥΡΙΕ Βαξεβανη
Ειμαι υπερήφανος για την εφημερίδα που διαβαζω από την πρώτη μέρα και σας παρακαλώ να μείνετε ΙΔΙΟΣ και να ειστε σίγουρος ότι θα μείνετε ΟΡΘΙΟΣ γιατί σας στηρίζουμε ΕΜΕΙΣ ο λαός, όχι οι κάθε λογής πετσωμενοι.
Κώστας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter