Κυνική ομολογία Κυρανάκη: Όχι και εκβιασμός, υποχρέωση μας…

Κυνική ομολογία Κυρανάκη: Όχι και εκβιασμός, υποχρέωση μας…

Τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο νομίζαμε, μετά την σοκαριστική τοποθέτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ, για την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ότι στελέχη της ΝΔ διακινούν, μέσω Facebook, απειλητικά μηνύματα μαζί με τα στοιχεία και τα τηλέφωνα βουλευτών που προτίθενται να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας.

Ο κ. Κυρανάκης μιλώντας στον News 24/7, χαρακτήρισε ως «Υποχρέωση και όχι εκφοβισμό» τα τηλεφωνήματα σε βουλευτές προκειμένου να μην υπερψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών, προσθέτοντας πάντως ότι δεν έχει υπ’ όψιν του το συγκεκριμένο μήνυμα, από τον πρόεδρο της μεγαλύτερης Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ, Β4 ΝΟΔΕ.

«Επί της αρχής όμως», είπε, «το να ζητά ένας ψηφοφόρος από τον εκλεγμένο εκπρόσωπό του να μην ψηφίσει κάτι, είναι συνταγματική του υποχρέωση. Οι πολιτικοί έχουμε υποχρέωση να ακούμε τον λαό.»

Ο Κώστας Κυρανάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών στο σύνολό της, άφησε όμως ανοιχτό το εάν η αξιωματική αντιπολίτευση θα υπερψηφίσει ή θα καταψηφίσει και το Πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ωμή παραδοχή των εκβιασμών και των απειλών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter