Κυνική παραδοχή βουλευτή της ΝΔ για τον ΣΕΒ και το Ελληνικό (Video)

Κυνική παραδοχή βουλευτή της ΝΔ για τον ΣΕΒ και το Ελληνικό (Video)

Για τον βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε με το να υπάρχει στέλεχος του ΣΕΒ στην κυβέρνηση, αλλά ούτε και με το να είναι υφυπουργός Περιβάλλοντος σύμβουλος της Lamda για το Ελληνικό!

Χαρακτηριστικές της έλλειψης κάθε είδους δεοντολογίας ήταν οι απόψεις του για το θέμα της τοποθέτησης του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος είναι αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος και μέχρι πρότινος εμφανιζόταν ως σύμβουλος της Lamda Development για το Ελληνικό!

Διαβάστε επίσης: Ο αρμόδιος για το Ελληνικό υφυπουργός Περιβάλλοντος ήταν σύμβουλος της Lamda Development για το… Ελληνικό!

Όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, του επεσήμανε τη σαφή σύγκρουση συμφερόντων, ο Β. Οικονόμου είχε να απαντήσει μόνο ότι… μέχρι τώρα δε μπήκε μπουλντόζα στο Ελληνικό.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι είχε παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα μια κωλυσιεργία εκ μέρους της πλευράς του ιδιώτη, κάτι που επαληθεύτηκε την τελευταία εβδομάδα των εκλογών, όταν ακούστηκε από τον Κώστα Κυρανάκη ότι η ΝΔ θα φέρει και αλλαγή του νόμου και θα κάνει και επαναδιαπραγμάτευση.

Στην επισήμανσή της ότι με την τοποθέτηση του Δημήτρη Οικονόμου τίθεται θέμα δεοντολογίας, ο Βασίλης Οικονόμου είχε να πει ότι ως τώρα έχει γίνει «μηδέν» για το θέμα του Ελληνικού και ότι είναι… φαντασιώσεις αυτά που είχε πει ο Κώστας Κυρανάκης στο πάνελ μαζί με τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. 

Για τη δεοντολογία και τη σύγκρουση συμφερόντων, άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε….

Ο «χαλαρός» βουλευτής της ΝΔ δήλωσε παράλληλα πάνω κάτω ότι είναι… γκεμπελισμός το να επισημαίνεται το… παράδοξο του να υπάρχει στην κυβέρνηση στέλεχος του ΣΕΒ, ο οποίος έχει προσφύγει κατά του κατώτατου μισθού.

Χωρίς να μπορεί να δώσει σαφή απάντηση στο τι θα κάνει η κυβέρνηση με το θέμα του κατώτατου μισθού, καθώς, ο γενικός διευθυντής του ΣΕΒ, Άρης Σκέρτσος, είναι πλέον υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ο Βασίλης Οικονόμου δε βρήκε τίποτα… περίεργο σ΄αυτήν την τοποθέτηση και δήλωσε μάλιστα ότι «εμείς θέλουμε και στελέχη του ΣΕΒ στην κυβέρνηση»…

Η αριστεία της δεοντολογίας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter