Κυνική ομολογία Πλεύρη: Ασθενείς στο «Σωτηρία» έμειναν χθες το βράδυ χωρίς φαγητό

Κυνική ομολογία Πλεύρη: Ασθενείς στο «Σωτηρία» έμειναν χθες το βράδυ χωρίς φαγητό
Φωτογραφία αρχείου

Ούτε για τα πιο βασικά πράγματα δεν προνόησε και δεν προετοιμάστηκε κατάλληλα όπως αποδείχτηκε η κατά τα άλλα καθ΄όλα πανέτοιμη κυβέρνηση των «αρίστων»  που γνώριζε εδώ και μέρες για την σφοδρότητα της κακοκαιρίας.

Ο υπουργός Υγείας, παραδέχτηκε χωρίς ίχνος ντροπής πως δεν είχαν προνοήσει να εφοδιάσουν με αρκετά τρόφιμα τα νοσοκομεία που είναι γεμάτα με ασθενείς αυτή την περίοδο λόγω της έξαρσης της πανδημίας, με αποτέλεσμα σε ορισμένες κλινικές να μη δοθεί πλήρες βραδινό. Πρόσθεσε ωστόσο – μάλλον για να του δοθούν και τα συχαρίκια για το αυτονόητο- πως δόθηκε κανονικά πρωινό στους ασθενείς.

Για τον Θάνο Πλεύρη το πρόβλημα ξεκίνησε από τα… πεσμένα δέντρα που έκοψαν το δρόμο και έτσι δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση προς τα μαγειρεία.  «Το “Σωτηρία” είναι απλωμένο σε δάσος. Υπήρχε πτώση δέντρων χθες, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση προς τα μαγειρεία. Εξυπηρετήθηκαν όλοι οι ασθενείς, δόθηκε βραδινό, αλλά δεν ήταν το πλήρες βραδινό που μπορούσε να δοθεί από τα μαγειρεία. Σήμερα δόθηκε κανονικά το πρωινό και σήμερα αποκαθίσταται το πρόβλημα με τα δέντρα, ώστε να υπάρξει πρόσβαση στα μαγειρεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έτσι, ασθενείς και προσωπικό το οποίο αναγκάστηκε σε ορισμένες περιπτώσεις να κάνει ακόμα και διπλοβάρδια καθώς κάποιοι υγειονομικοί αποκλείστηκαν και δεν μπορούσαν να τους αντικαταστήσουν, έμειναν και νηστικοί μέσα στην εξάντλησή τους.

Κατά τα λοιπά, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι σήμερα οι εφημερίες γίνονται κανονικά και όποια προβλήματα ηλεκτροδότησης ή θέρμανσης σημειώθηκαν χθες, έχουν αντιμετωπιστεί. Επίσης, ανέφερε πως η πρόσβαση στο Σισμανόγλειο έχει αποκατασταθεί, ενώ επρόκειτο να αποκατασταθεί και η πρόσβαση στο Παίδων Πεντέλης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter