Κυνική πολιτικός της ΝΔ δήλωσε για τον βομβαρδισμό ΜΜΕ στη Γάζα: «Ας πρόσεχε το Αλ Τζαζίρα»!

Κυνική πολιτικός της ΝΔ δήλωσε για τον βομβαρδισμό ΜΜΕ στη Γάζα: «Ας πρόσεχε το Αλ Τζαζίρα»!

Δεν είναι μόνο το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων AP που δήλωσε «σοκαρισμένο και τρομοκρατημένο» από τον ισραηλινό βομβαρδισμό, που κατέστρεψε τον πύργο, όπου στεγάζονταν τα γραφεία του και εκείνα του τηλεοπτικού δικτύου Al-Jazeera στη Γάζα, χαρακτηρίζοντάς τον «μια απίστευτα ανησυχητική εξέλιξη».

Αλλά ολόκληρη η παγκόσμια κοινή γνώμη έμεινε άναυδη με τον κυνισμό των γερακιών του Ισραήλ που βομβαρδίζουν όχι μόνο αμάχους και γυναικόπαιδα στην Γάζα αλλά πλέον στοχοποιούν και διεθνή μέσα ενημέρωσης που μεταδίδουν εικόνες μη αρεστές στο Τελ Αβίβ.

Ωστόσο εδώ στην “πολυκατοικία” της ΝΔ υπάρχουν φωνές που προκαλούν ανατριχίλα με τις απόψεις που τολμούν και εκφέρουν δημοσίως.

Θαυμάστε την “άποψη” πολιτικού της ΝΔ που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι αν δε μας αρέσουν οι απόψεις ενός διεθνούς Πρακτορείου, πρέπει να… βομβαρδιστεί. Μπράβο και στην κυρία Τζαβέλλα. Μπράβο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση της Τζαβέλλα

Εδώ που τα λέμε,ας προσέχει λίγο το Αλ Τζαζιρα στην αξιοπιστία των ειδήσεων του.

Αλλά με νεότερη ανάρτησή της επανέρχεται με τη γραμμή του Ισραήλ αλλά και δικαιολογώντας την επίθεση αφού οι “Καταριανοί ειδοποιηθήκανε πριν”!!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter