Κυνικός ο Πορτοσάλτε πάνω στα καμένα σπίτια (Video)

Κυνικός ο Πορτοσάλτε πάνω στα καμένα σπίτια (Video)
Φωτογραφία από τον οικισμό Πευκανέα, Παρασκευή 21 Μαΐου 2021. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης από το Σχιστό Λουτρακίου επεκτάθηκε με κατεύθυνση προς τα Μέγαρα καίει για δεύτερο 24ωρο. - Eurokinissi

Ίσως πρόκειται για άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, αν σκεφτούμε τη στάση πολλών ΜΜΕ σε άλλες πυρκαγιές…

Αυτή τη φορά ο λόγος για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε που πάνω στο δράμα των κατοίκων της φωτιάς που μαίνεται στην Κορινθία προσπαθεί να μεταθέσει την ευθύνη για τις καμένες περιουσίες στους πολίτες στα αχνάρια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στην ευθύνη των πολιτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Έτσι κατά τη ζωντανή σύνδεση με τον ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, ο Άρης Πορτοσάλτε με ύφος ανακριτή τον κάλεσε να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που καταστράφηκε εάν το είχε ασφαλισμένο.

Ο ρεπόρτερ προσπαθώντας να ξεπεράσει την κυνική ερώτηση του είπε ότι ο ιδιοκτήτης είναι σε απελπισία και κλαίει ενώ και η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του σταθμού του επεσήμανε ότι δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Ο Άρης Πορτοσάλτε όμως επέμεινε λέγοντας ότι κάποια στιγμή πρέπει να τα λέμε κι αυτά για να μην κλαίμε όλοι μαζί πάνω από τα αποκαΐδια, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά ότι πρέπει να ασφαλίζουμε τα σπίτια.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter