Κύπελλα Ευρώπης: Αυτοί «σφυρίζουν» τις ελληνικές ομάδες

Κύπελλα Ευρώπης: Αυτοί «σφυρίζουν» τις ελληνικές ομάδες

Tον 44χρονο Ισπανό, Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ, μια από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στην Ευρώπη όρισε η UEFA, στο παιχνίδι πρόκρισης του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Βοηθοί του Λαόθ θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέβις και Παλομάρ, 4ος ο Λάτρε και στο VAR οι Ερνάντεθ Ερνάντεθ και Μαγκάν.

Αυτό είναι το τρίτο ματς των «ερυθρολεύκων» που θα παίξει ο Ισπανός ρέφερι. Πέρυσι, είχε σφυρίξει τη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League στη Λευκωσία με την Ομόνοια (0-0), ενώ το 2015 είχε διευθύνει το ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (2-1) για τη φάση των ομίλων στο Ν. Φάληρο.

Στον αγώνα Σλόβαν – ΠΑΟΚ στη Μπρατισλάβα για το Europa Conference League, διαιτητής θα είναι ο 36χρονος Ολλανδός, Ντένις Χίγκλερ, ο οποίος έχει σφυρίξει άλλες δύο φορές ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, η μια εκ των οποίων ήταν ο ΠΑΟΚ στο φιλικό του περασμένου καλοκαιριού με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία (1-0). Το άλλο ματς που είχε παίξει ήταν Κραϊόβα – ΑΕΚ 0-2.

Βοηθοί του Χίγκλερ θα είναι οι συμπατριώτες του Ζέινστρα και Ντικς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φαν ντερ Έικ (δεν υπάρχει VAR στη διοργάνωση).

Τέλος, ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Σέλτικ (Πέμπτη, 25/11) για τον 7ο όμιλο του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς, Χρύσα Κουρομπύλια, 4ος ο Άρης Διαμαντόπουλος και στο VAR οι Ιταλοί Μασιμιλιάνο Ιράτι και Μαουρίσιο Μαριάνι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter