Κύπελλο: Αρης – Λαμία 0-0, όλα ανοιχτά για την πρόκριση στον ημιτελικό

Κύπελλο: Αρης – Λαμία 0-0, όλα ανοιχτά για την πρόκριση στον ημιτελικό

Ο Αρης έχασε ευκαιρίες με το… τσουβάλι στο πρώτο ματς κυπέλλου στη φάση των «8» με την Λαμία, την οποία τελικά δεν κατάφερε να νικήσει στο «Κλ. Βικελίδης» (0-0), οπότε σε αυτό το ζευγάρι η πρόκριση στα ημιτελικά είναι ανοιχτή.

Οι κίτρινοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 8’, αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε το σουτ του Φαμπιάνο. Στο 11’ ο Γκάμα έβγαλε την σέντρα, ο Μπερτόγλιο έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο 20’ σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ήταν όμως και πάλι άστοχος.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ενώ η Λαμία ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Στο 45΄ο Σαράνοφ αποσόβησε τον κίνδυνο σε σουτ του Γκάμα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Στο 50’ ο Μάνος βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Ο Περράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Γκόλεμιτς, Μπεχαράνο, Νούνιες, Σαράνοφ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα (60’ Ντένιτς), Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Τζέγκο (60’ Εντιαγέ), Σάσα, Μανσίνι, Μπερτόγλιο (74’ Ιτούρμπε), Γκάμα (60’ Γκαρσία), Μάνος (74’ Λόπεθ).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Νούνιες (94’ Αντέτζο), Μπεχαράνο, Καραμάνος (71’ Μπανγκουρά), Ταϊρόν (64’ Τζανδάρης), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

**Οι δύο ομάδες θα δώσουν μέσα σε μία εβδομάδα τρία ματς, αφού την Κυριακή παίζουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το ματς πρωταθλήματος και την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη είναι η ρεβάνς στους «8» στο «Αθανάσιος Διάκος».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter