Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διεκδικούν μία θέση στα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διεκδικούν μία θέση στα ημιτελικά

Οι δύο Δικέφαλοι, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, διεκδικούν μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ρεβάνς της προημιτελικής φάσης διεξάγεται στο ΟΑΚΑ (20:00, COSMOTE SPORT 1 HD) και όλα είναι ανοιχτά, καθώς το πρώτο παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή (0-0).

Το πρωτάθλημα έχει χαθεί για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, οπότε έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στο κύπελλο. Ειδικά η Ένωση, βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση κι αν αποκλειστεί σήμερα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στον σύλλογο.

Για την αποψινή ρεβάνς, ο Αργύρης Γιαννίκης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Όγκνιεν Βράνιες, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Μιλάντ Μοχαμαντί και Πέτρο Μάνταλο. Την ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσουν οι Τσιντώτας, Χατζισαφί, Ρότα, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σιμόες, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία και Αραούχο.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους Τσόλακ και Μιχαηλίδη. Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεση ο Ρ. Λουτσέσκου: Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Κούτσιας.

Ο Παναθηναϊκός στις 16.00 αντιμετωπίζει στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση. Η ρεβάνς έχει τυπικό χαρακτήρα, αφού οι πράσινοι επικράτησαν στην Λεωφόρο με το ευρύ 4-0. Στην αποστολή του τριφυλλιού βρίσκεται ο αρχηγός του Δ. Κουρμπέλης, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί μετά από 425 ημέρες.

Στις 18.00 στο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ο οποίος ελπίζει να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Στο πρώτο παιχνίδι είχε επιβληθεί του πρωταθλητή με 2-1, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες.

Η Λαμία έχει εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή της στα ημιτελικά, καθώς στους «8» απέκλεισε στην παράταση τον Αρη. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αν. Καρδίτσας – Παναθηναϊκός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter