Κύπελλο Ελλάδας: Αγκαλιά με την πρόκριση ο ΠΑΟΚ, νίκησε 5-2 τη Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: Αγκαλιά με την πρόκριση ο ΠΑΟΚ, νίκησε 5-2 τη Λαμία

Η Λαμία έβαλε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησαν με 5-2 και πλέον βρίσκονται με το ενάμισι πόδι στον ημιτελικό του κυπέλλου. Τη διαφορά στο δεύτερο μέρος την έκανε ο Κ. Κρμέντσικ που μπήκε αλλαγή στο 65’, είχε δοκάρι και πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του.

Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές τον Δικέφαλο.

Το σκορ άνοιξε στο 6’ με κεφαλιά του Τζόλη και στο 10’ ο Πασχαλάκης απέτρεψε το 1-1 αποκρούοντας σουτ του Αραμπούλι. Στο επόμενο λεπτό η Λαμία ισοφάρισε. Ο Πίτι εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και ο Αντέτζο με εντυπωσιακό γυριστό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο επόμενο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Στο 16’ ο Ζίβκοβιτς έστρωσε την μπάλα στον Σβαμπ και ο Αυστριακός με δυνατό σουτ έκανε το 2-1.

Στο 24’ η Λαμία πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ και ο αμαρκάριστος Μπεχαράνο νίκησε με κεφαλιά τον Πασχαλάκη και έκανε το 2-2.

Διαμαρτυρία

Στη διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ άφησε αιχμές για την απόφαση του διαιτητή Αρ. Βάτσιου να ακυρώσει γκολ του Σφιντέρσκι. Συγκεκριμένα, στο 29’ με το σκορ στο 2-2, Σβαμπ και Αντέτζο διεκδίκησαν την μπάλα μέσα στην περιοχή της Λαμίας και ο παίκτης των φιλοξενούμενων έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βάτσιος σφύριξε επιθετικό φάουλ, ωστόσο στην εξέλιξη της φάσης ο Σφιντέρσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Δικέφαλος με ανάρτησή του στο twitter, κατά τη live περιγραφή του αγώνα, ανέφερε: «O Βάτσιος σφυρίζει επιθετικό φάουλ, πριν εκτελέσει ο Σφιντέρσκι και σκοράρει. Ο διαιτητής με την απόφασή του δεν αφήνει τον VAR να εξετάσει τη φάση».

Δοκάρια

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν προβλήματα και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους και γι’ αυτό δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Στο 59’ είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα και στο 65’ ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε αλλαγές για να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Δύο λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-2. Ο Ζίβκοβιτς έκανε σέντρα, ο Κρμέντσικ με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Τζόλης που παρακολουθούσε τη φάση σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς.

Στο 82’ με ατομική ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα του Ροντρίγκο έγινε το 4-2 και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88’ με ωραίο σουτ του Κρμέντσικ.

O Αρ. Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τζόλη, Πίτι, Μπεχαράνο.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (80’ Μουργκ), Τζόλης (92’ Νινούα), Ουάρντα (80’ Καγκάβα), Σφιντέρσκι (65’ Κρμέντσικ).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Γκούγκα (69’ Ασίγκμπα), Ρόμανιτς, Πίτι (69’ Βασιλακάκης), Γκαζαριάν (89’ Τζέιμς), Αραμπούλι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter