Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα στους «16» η Λαμία, 3-0 στην Ηλιούπολη-Πέρασε και ο Άγιος Νικόλαος

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα στους «16» η Λαμία, 3-0 στην Ηλιούπολη-Πέρασε και ο Άγιος Νικόλαος

Πολύ εύκολα η Λαμία πήρε την πρόκριση για ους «16» του κυπέλλου Ελλάδας με τη νίκη της σήμερα (27/10) στην Ηλιούπολη επί της ομώνυμης ομάδας με 3-0.

Στο 13’ η Λαμία άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τσούκαλου μετά από σέντρα του Προβυδάκη. Στο 56’ ο Τσούκαλος και πάλι μετά παό σέντρα του Μανουσάκη έκανε το 0-2 και έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Η Ηλιούπολη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στην υπόθεση πρόκριση όταν κέρδισε πέναλτι αλλά το χτύπημα του Κράσι απέκρουσε ο Σαράνοφ. Οι γηπεδούχοι απογοητεύτηκαν και η Λαμία πέτυχε στο φινάλε (93’) και τρίτο γκολ με τον Μαζουλουξή (0-3).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τσάκαλος, Πολίτης, Μπουσάι, Ρέτζο, Τσατσάρης, Μαλάι, Γάγγος, Ταβάρες, Ντινιωτάκης, Ζέλο, Λάμπη

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (57’ Μπεχαράνο), Γκέντσογλου, Τιρόνε (57’ Ρόμανιτς), Ελευθεριάδης, Μανουσάκης (57’ Βλαχομήτρος), Τσούκαλος (73’ Μανούσος).

Πρόκριση και για τον Άγιο Νικόλαο.

Στην Κέρκυρα, ο φιλοξενούμενος Άγιος Νικόλαος πήρε προβάδισμα με τον Φουκαράκη στο 25′ αλλά η γηπεδούχος Λευκίμμη ισοφάρισε στο 34’ με τον Κωστακιώτη. Τελικά οι Κρητικοί κατάφεραν να κάνουν το 1-2 στο 77’ με τον Τσανάι (πήρε το ριμπάουντ από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στο δοκάρι) και να πάρουν την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ: Γκάκος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς (90΄ Κουλούρης), Μοκοβίλα, Κιπτίου, Τσεβανέδης, Πανταζής(86΄ Ντεκάρνε), Θεοδωράκης, Γιωργακόπουλος(71΄ Τσολάκης)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής, Πιθαρούλης, Τσανάι, Πάγια(73΄ Κίτος), Μαυρής, Μηνάς(90+5′ Τζιλάι), Παπαδόπουλος, Νοκάι(52΄ Μαρκάκης), Φουκαράκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter