Κύπελλο Ελλάδας: Άνετη βραδιά για την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, 2-0 την Κηφισιά (Videos)

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετη βραδιά για την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, 2-0 την Κηφισιά (Videos)

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 της Κηφισιάς στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι διεξήχθη στη Ριζούπολη με τυπικά γηπεδούχο την Κηφισιά. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία και μάλιστα διπλή χάθηκε από την Κηφισιά στο 18’. Σε πρώτο χρόνο ο Κουϊρουκίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Στάνκοβιτς και δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στην εξέλιξη της φάσης ο Τετέι έστρωσε στον Ταλάλ, ο οποίος με νέο σουτ «σημάδεψε» τα πόδια του Χατζισαφί.

Το 0-1 έγινε στο 34’ με ένα απίθανο ψιλοκρεμαστό σουτ του Λιβάι Γκαρσία.

Η Ενωση αναζητούσε και το δεύτερο γκολ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαζουλουξή στον Αραούχο. Στο 45’+3’ ο Φαν Βέερτ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ (0-2).

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Στο 73’ πλασέ του Μάνταλου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η Κηφισιά στο 79’ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαρμπόσα.

Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Aναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Παναγιώτου (92’ Σμπώκος), Παπασάββας, Πέιος (81’ Ιατρούδης), Ποζατζίδης (58’ Νάα), Ταλάλ (81’ Γκίνι), Τετέι, Κουϊρουκίδης (58’ Καλλέργης).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (66’ Ρότα), Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Φράνσον (66΄ Σιμάνσκι), Λιβάι Γκαρσία (88’ Σκόνδρας), Μάνταλος (81’ Πινέδα), Αραούχο (88’ Χριστόπουλος), Φαν Βέερτ.

Τα γκολ της αναμέτρησης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter