Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-0)

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-0)

Το ντέρμπι των «δικεφάλων» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, έμεινε στο 0-0 στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων, που θα λύσουν έτσι τους λογαριασμούς τους στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ, για την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο μέρος το ματς είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις κι την ΑΕΚ να χάνει την μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πασχαλάκης έσωσε στο τετ α τετ με τον Γέβτιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή αλλά η ΑΕΚ ήταν εκείνη που δημιουργούσε κινδύνους στην εστία του «δικεφάλου». Στο 56’ από μπαλιά του Γέβτιτς ο Τσούμπερ ελίχθηκε και με υνατό σουτ πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε από το VAR καθώς ο σκόρερ ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της προσπάθειας του. Η ΑΕΚ επέμεινε και λίγο μετά, έχασε νέα ευκαιρία όταν ο Τσούμπερ βγήκε μόνος με τον Πασχαλάκη αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έσωσε ξανά την εστία του (62’).

Στο 76’ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι (οριζόντιο) σε σέντρα σουτ του Λύρατζη, ενώ απείλησε και στο 81’ με κεφαλιά του Ινγκασον. Τελικά το 0-0 δεν άλλαξε και κράττησε ανοιχτή τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Ο Ούγγρος διαιτητής Ίστβαν Βαντ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σιμόες, Τσιντώτα, Μήτογλου, Ακπομ, Σφιντέρσκι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (71’ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ζαμπά (71’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (77’ Μίτριτσα), Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (77’ Σφιντέρσκι).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες (91’ Σβάρνας), Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γέβτιτς (78’ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (87’ Χατζισαφί).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter