Κύπελλο Ελλάδας: Άρης – Ολυμπιακός στους “16”

Κύπελλο Ελλάδας: Άρης – Ολυμπιακός στους “16”

Ολυμπιακός και Άρης θα αναμετρηθούν στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Με Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ, με Κισσαμικό ο Παναθηναϊκός, με Λεβαδειακό η ΑΕΚ. Δείτε αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια της “φάσης των 16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των “16”:

Ξάνθη – ΟΦΗ

Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα

Λεβαδειακός – ΑΕΚ

Άρης – Ολυμπιακός

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Τρίκαλα – Αστέρας

Λαμία – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός – Κισσαμικός

Στις ημερομηνίες 10-12/1 θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες και στις 24-26/1 οι επαναληπτικοί. Γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του 2ου γκρουπ, δηλαδή οι πρώτες ομάδες κάθε “ζευγαριού”.

Ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα. Στην προκήρυξη του Κυπέλλου η πρώην διοίκηση της ΕΠΟ άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο ο τελικός της διοργάνωσης να γίνει στη Γερμανία καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η προκήρυξη: “η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας”.

Ο νέος πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Ζήσης Βρύζας, ξεκαθάρισε ότι ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα χωρίς να υποδείξει, ωστόσο, το γήπεδο. Δηλώσεις έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποστήριξε ότι “δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, αλλά ο Κισσαμικός είναι βατός αντίπαλος. Το Κύπελλο είναι στόχος μας και θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες, οι αγώνες θα γίνουν το Γενάρη και θα είμαστε έτοιμοι”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter