Κύπελλο Ελλάδας: Άθλος της Λαμίας, 1-0 τον Άρη στη παράταση και πρόκριση στον ημιτελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Άθλος της Λαμίας, 1-0 τον Άρη στη παράταση και πρόκριση στον ημιτελικό

Η εκπληκτική Λαμία νίκησε 1-0 τον Αρη σε αγώνα θρίλερ και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη, προκρίθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Παναθηναϊκό (έχει νικήσει 4-0 την Αν. Καρδίτσας στο α’ ματς).

Το ματς ήταν συναρπαστικό με τον Αρη άξιο της μοίρας του, αφού έχασε δύο πέναλτι!

Στο 16′ ο Αρης κέρδισε πέναλτι (προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων) σε ανατροπή του Μπερτόγλιο από τον Μπεχαράνο αλλά ο Καμαρά που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ταϊρον και στο β’ μέρος το ματς πήρε φωτιά με τον Αρη να χάνει μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Σαράνοφ έσωσε το… αυτογκόλ που πήγε να βάλει ο Τζανδάρης.

Το παιχνίδι έγινε δυνατό καθώς οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για την πρόκριση. Ομως, αν και οι δυο αντίπαλοι επαιξαν τρια ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου μέσα σε μία εβδομάδα, γκολ δεν πέτυχαν, αφού και τα τρία παιχνίδια έληξαν 0-0!

Το ματς πήγε στην παράταση ο Αρης είχε πάλι την υπεροχή και είχε δυο καλές ευκαιρίες με τον Ματίγια στο πρώτο μέρος. Στο β’ μέρος το ίδιο σκηνικό, με τον Ιτούρμπε να στέλνει τη μπάλα άουτ από ευνοϊκή θέση (112′). Κι ενώ ο Αρης έψαχνε το γκολ, αυτό το έβαλε η Λαμία! Στο 118′ μετά από κόρνερ ο Τζανετόπουλος έκανε το 1-0. Κι ενω οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν την πρόκριση, στις καθυστερήσεις ο Αρης κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γκάμα αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε και η Λαμία πήρε τη μεγάλη πρόκριση…

Ο διαιτητής Καραντώνης “κιτρίνισε” τους Τζανδάρη, Εντιαγέ, Νούνιες, Μπανγκουρά, Τζανετόπουλο.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς (85′ Μαρτίνεθ), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς (106′ Τσούκαλος), Ταϊρόν (32′ Νούνιες), Καραμάνος (78′ Αραμπούλι)

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Εντιαγέ (92′ Ματίγια), Γκαρσία (75′ Γκάμα), Μπερτόγλιο (66′ Ιτούρμπε), Μαντσίνι (109′ Μάνος), Καμαρά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter