Κύπελλο Ελλάδας: Δεύτερη νίκη για ΠΑΟΚ επί της Καλαμάτας, στους «8» περιμένει ΠΑΟ ή Βόλο

Κύπελλο Ελλάδας: Δεύτερη νίκη για ΠΑΟΚ επί της Καλαμάτας, στους «8» περιμένει ΠΑΟ ή Βόλο

Ο ΠΑΟΚ ζευγάρωσε τις νίκες του επί της Καλαμάτας επικρατώντας στη ρεβάνς της Τούμπας με 2-0 και προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στους «8» του κυπέλλου θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό ή τον Βόλο.

Το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Παραλίας είχε τελειώσει με νίκη του Δικεφάλου με 2-0 και στη ρεβάνς το αποτέλεσμα στο 15’ ήταν ήδη 2-0 με γκολ του Μπράντον Τόμας στο 11’ και 13’. Όπως ήταν αναμενόμενο, στην συνέχεια του ματς ο ΠΑΟΚ έριξε την ένταση στο παιχνίδι του και έψαχνε το τρίτο γκολ, χωρίς μεγάλη πίεση.

Η Καλαμάτα ήθελε να πετύχει το γκολ της τιμής, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς έχασαν ευκαιρίες οι Μοσέρ (82’), Τάτος (83’).

Ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νάρεϊ, Μπενίτες.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (63’ Λύρατζης, 72’ λόγω τραυμ. Σελιμάι), Κάργας, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Ντάντας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (72’ Τζίμας), Φιλίπε Σοάρες (32’ Ρικάρντο), Νάρεϊ (63’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Τόμας.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Μέντες, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Ασίγκμπα, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Μπενίτες (70’ Βασιλόγιαννης), Μοσέρ (84’ Τριανταφυλλάκης), Μαβινγκά, Αρναρέλλης (76’ Τάτος), Μαρκόφσκι (70’ Κωνσταντόπουλος).

**Ο Λ. Λύρατζης τραυματίστηκε στο ζυγωματικό και διεκομίσθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μαγνητική.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter