Κύπελλο Ελλάδας: Δεύτερη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς ΜΕ 3-0 και πρόκριση στους «8»

Κύπελλο Ελλάδας: Δεύτερη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς ΜΕ 3-0 και πρόκριση στους «8»

Η ΑΕΚ στο ρελαντί νίκησε για δεύτερη φορά την Κηφισιά (3-0) και προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντους.

Στο πρώτο ματς η Ένωση είχε επικρατήσει με 2-0 και στη ρεβάνς ο Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποίησε τις «ρεζέρβες». Το σκορ άνοιξε στο 27’ ο Μουστακόπουλος με ένα απίθανο σουτ έξω από την περιοχή και το 2-0 έγινε στο 48’ με σουτ στη κίνηση από τον Ραντόνια. Η ΑΕΚ έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Φαν Βέερτ, Τσούμπερ και Μάνταλο και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82’ ο Μαχαίρας. Στο 3-0 οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο σηκώθηκαν όρθιοι και αποθέωσαν τον Αλμέιδα, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα μέχρι το 2028.

Ο άγγελος Ευαγγέλλου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μάνταλο, Τετέι.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια (63’ Πινέδα), Μουστακόπουλος (78’ Κοσίδης), Γαλανόπουλος, Τσούμπερ (65’ Μαχαίρας), Φερνάντες, Μάνταλος, Φαν Βερτ.

Κηφισιά: Αγριμάκης, Προβυδάκης (79’ Παναγιώτου), Ποζατζίδης, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Να’α, Γκίνης, Παπασάββας (55’ Πέιος), Ταλάλ (55’ Κουιρουκίδης), Καλλέργης (71’ Παυλάκης), Τετέι (71’ Πρίτσας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter