Κύπελλο Ελλάδας: Έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά η ΑΕΚ – Νίκη με 4-2 επί του Βόλου

Κύπελλο Ελλάδας: Έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά η ΑΕΚ – Νίκη με 4-2 επί του Βόλου

Χορταστικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, καθώς επικράτησε με 4-2 του Βόλου που προηγήθηκε στο σκορ, ενώ είχε ευκαιρίες (και δοκάρι) να πετύχει κι άλλα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι με… πατημένο το γκάζι και στο 2’ έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Περέα που βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσιντώτα και δεν κατάφερε να τον νικήσει. Το 0-1 έγινε στο 14’ με τον Δουβίκα, με την Ενωση να δείχνει «ζαλισμένη» στο πρώτο 20λεπτο του ματς. Συνήλθε όμως και μέσα σε 11 λεπτά πέτυχε τέσσερα γκολ! Ο Μάνταλος ισοφάρισε στο 26’ και ο Τάνκοβιτς με δύο γκολ (29’, 32’) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 35’ ο Τσοκάνης ανέτρεψε τον Λιβάι και στο επόμενο λεπτό ο Ολιβέιρα ευστόχησε από την άσπρη βούλα (4-1).

Το παιχνίδι απέκτησε και πάλι ενδιαφέρον στο 57’ όταν ο Μήτογλου πλάσαρε εύστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής και μείωσε σε 4-2. Στο 64’ ο Μπαρτόλο βρέθηκε «φάτσα» με τον Τσιντώτα, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τον νίκησε.

Στο 65’ ο Λιβάι πάτησε περιοχή, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο Κλέιμαν. Ο τερματοφύλακας του Βόλου ήταν στη σωστή θέση και στο 75’, «σβήνοντας» τον κίνδυνο για την εστία του μετά από σουτ του Ανσαριφάρντ.

Στο 83’ ο Δουβίκας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Δικέφαλου, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση και στο 86’ ο νεαρός φορ είχε δοκάρι.

Ο Β. Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νταντσένκο, Κρίστισιτς, Μίλοκ.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι, Νταντσένκο (46’ Λόπες), Μιτάι (81’ Ραντόνια), Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος (82’ Σιμόες), Λιβάι Γκαρσία, Ολιβέιρα (70’ Ανσαριφάρντ), Τάνκοβιτς (70’ Αλμπάνης).

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Ριένστρα, Τσοκάνης (92’ Σάντσες), Μαρτίνες (53’ Μίλοκ), Δουβίκας, Μπαρτόλο (76’ Κρητικός), Νίνης, Περέα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter