Κύπελλο Ελλάδας: Η Καλαμάτα «διέλυσε» την ΑΕΛ

Κύπελλο Ελλάδας: Η Καλαμάτα «διέλυσε» την ΑΕΛ

Η «Μαύρη Θύελλα» με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, σκόρπισε την ΑΕΛ με 3-0 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση της στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. 

Το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό και η Καλαμάτα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων της. Το σκορ άνοιξε στο 39’ ο Αλεξόπουλος και ο 25χρονος επιθετικός στο 72’ έκανε το 2-0.

Η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες στο 83′ καθώς αποβλήθηκε ο Γκόλιας με δεύτερη κίτρινη και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Αλεξόπουλο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Kωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Ζαχαρόπουλος, Οσμάναγκιτς, Δήμος, Βουκμίροβιτς, Κουϊρουκίδης (77′ Χαρλέπας), Καζβιρόπουλος, Αλεξόπουλος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ρίστιτς, Μπάλλας, Χαλκιαδάκης (46′ Ντάουντα), Γκόλιας, Ζίζιτς (69′ Πίνακας), Καρανίκας, Ασούμπρε, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (55′ Μιλοσάβλιεβιτς), Νούνιτς, Φατιόν.

Τριάρα και ο Πανιώνιος

Με το… ενάμισι πόδι στους «16» του θεσμού βρίσκεται και ο Ιστορικός, ο οποίος νίκησε στην ουδέτερη έδρα του Αλκαζάρ τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-0. Ο Εμμανουηλίδης στο 56’ κέρδισε πέναλτι από το Ρόκα και ο ίδιος το μετέτρεψε σε γκολ. Το 0-2 έγινε στο 64’ με τον Οικονομίδη και το 0-3 διαμορφώθηκε στο 88’ με σκόρερ τον Εμμανουηλίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Μακρυωνίτης, Κόλα, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μπουτζίκος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Κουτσιανικούλης (66′ Κλεμέντ), Δεινόπαπας (64′ Πριονάς), Τζέφερσον (53′ Καρακώστας), Τσίτας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Ρέντζας (46′ Παπαγεωργίου), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (71′ Σαραμαντάς), Οικονομίδης, Κόρμπος (68′ Τσιλούλης), Κιάκος, Γρίβας, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter