Κύπελλο Ελλάδας: Η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς στο Περιστέρι, ΠΑΣ – Ατρόμητος 2-2

Κύπελλο Ελλάδας: Η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς στο Περιστέρι, ΠΑΣ – Ατρόμητος 2-2

Ο Ατρόμητος απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου, αποσπώντας ισοπαλία (2-2) από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 6’ είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες. Το σκορ άνοιξε στο 24’. Ο Σάλομον εκτέλεσε κόρνερ και ο Στρούγγης με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

Στο 33’ ο Παντελάκης είχε δοκάρι με κεφαλιά και στην εξέλιξη της φάσης ο Μουνίθ ανέτρεψε τον Ελευθεριάδη. Στο επόμενο λεπτό ο Ελληνας επιθετικός ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε (1-1).

Στο 39’ ο Ελευθεριάδης βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, ενώ στο 44’ ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε κόρνερ, ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι Περιστεριώτες πίεζαν για το τρίτο γκολ, αλλά τελικά ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 68’ με σουτ του Λεό (2-2). O Γάλλος επιθετικός στο 82’ πλάσαρε, αλλά πριν η μπάλα καταλήξει στα δίκτυα την απομάκρυνε ο Γούτας.

O Στ. Κουμπαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πανουργιά, Παντελάκη, Πήλιο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Παντελάκης, Κάργας, Νάουμετς (69’ Μιλιντσιάνου), Λιάσος, Λώλης (85’ Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (80’ Μπρένερ), Λέο (85’ Δούμτσης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Ούμπιδες (88’ Νταβιώτης), Σάλομον, Χαρίσης (88’ Οικονομίδης), Μουνίθ (72’ Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (72’ Τριμμάτης), Μάτιτς (79’ Μανούσος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter