Κύπελλο Ελλάδας: «Καθαρή» νίκη της ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού με 3-0 – Με το «ένα πόδι» στα ημιτελικά η Ένωση

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθαρή» νίκη της ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού με 3-0 – Με το «ένα πόδι» στα ημιτελικά η Ένωση

Η ΑΕΚ, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού και στην ουσία εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ένωση κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις για γκολ.  Τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 55’ ο Μάνταλος μάζεψε το ριμπάουντ, μετά από δυνατό σουτ του Πινέδα, και άνοιξε το σκορ (1-0). Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 67’ με σουτ του αμαρκάριστου Λιβάι Γκαρσία. Και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89’ με πλασέ του Πινέδα. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, αν ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση.

Ο Φ. Πολυχρόνης (Πιερίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Γιανναράκη.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ραντόνια (68’ Ρότα), Φράνσον (61’ Αμραμπάτ), Πινέδα, Τσούμπερ (62’ Αραούχο), Φερνάντες (62’ Γιόνσον), Μάνταλος, Φαν Βέερτ (56’ Λιβάι Γκαρσία).

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (61’ Λυμπεράκης), Κολομπίνο (66’ Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος, Στίνα (77’ Αλί Μπαμπά), Κανίς (61’ Σοφιανός), Κατσαντώνης (66’ Μπαϊροβιτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter