Κύπελλο Ελλάδας: «Κόλλησε» στο μηδέν ο Ολυμπιακός με τη Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: «Κόλλησε» στο μηδέν ο Ολυμπιακός με τη Λαμία

O Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος στην Λαμία με την τοπική ομάδα (0-0) και κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ ντεμπούτο έκαναν οι Μορ και Καφού.

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε πέντε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν με τους Χασάν (23΄ και 26’), Ραντζέλοβιτς (38’) και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σισέ (53’, 90’).

Στο 76′ υπήρξε φάση για πέναλτι για την Λαμία σε μαρκάρισμα του Αβραάμ στον Μπιανκόνι. Tο ριπλέι και το VAR έδειξαν πως ο Μπιανκόνι ήταν σε θέση οφσάιντ και έτσι ο ρέφερι Βρέσκας πήρε πίσω και το πέναλτι και την κίτρινη στον Αβραάμ.

«Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ικανοποιημένος. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος, υπήρχε αέρας, ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε αρκετά και αρκετοί παίκτες έπαιξαν για πρώτη φορά. Είναι το πρώτο παιχνίδι και τώρα έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακός, ενώ ο τεχνικός της Λαμίας Ακης Μάντζιος είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που βγήκε η αμυντική μας τακτική. Όταν έχει απέναντί σου την καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να πιάσεις σπουδαία απόδοση. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Μας κρατάει μέσα στην πρόκριση. Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί».

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88’Βλαχομήτρος), Ταϊρόν – Τιρόνε(73′ Νιασέ), Βιγιάλμπα, Σάλιακας και Σασί (69′ Μπιανκόνι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Λοβέρα (84 λ.τρ. Μασούρας), Ραντζέλοβιτς (55′ Μορ), Φορτούνης και Χασάν (82′ Σουντανί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter