Κύπελλο Ελλάδας: Κορυφαίοι Ολλανδοί διαιτητές στις ρεβάνς των ημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδας: Κορυφαίοι Ολλανδοί διαιτητές στις ρεβάνς των ημιτελικών

Ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους διαιτητές θα διευθύνει τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ μεθαύριο Τετάρτη (24/6, 21.30, πρώτο ματς νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2) στο «Καραϊσκάκη». Πρόκειται για τον Ολλανδό Μπιορν Κάιπερς.

Βοηθοί του Κάιπερς θα είναι οι συμπατριώτες του Σάντερ φαν Ρέκελ, Έρβιν Ζέινστρα, με 4ο τον Τάσο Παπαπέτρου και στο VAR τους Πολ φαν Μπέκελ (Ολλανδός), Ιορδάνη Απτόσογλου.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολλανδός ρέφερι σφύριξε φέτος στην Ευρώπη τις αναμετρήσεις Μπενφίκα-Σαχτάρ 3-3 για το Γιουρόπα Λιγκ και για το Τσάμπιονς Λιγκ τους αγώνες Ίντερ-Μπαρτσελόνα 2-2, Ερ. Αστέρας-Μπάγερν 0-6, Λιόν-Μπενφίκα 3-1 και Σλάβια Πρ.-Ντόρτμουντ 0-2.

Στο παρελθόν ο Κάιπερς έχει διευθύνει τους αγώνες Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακός 3-0, Σάλκε-Ολυμπιακός 1-0, αλλά και ΠΑΟΚ-Σάλκε 2-3

Σε ο,τι έχει να κάνει με τον άλλο ημιτελικό Αρη-ΑΕΚ (24/6, 19:00, πρώτο ματς 2-1 η ΑΕΚ), ορίστηκε ο επίσης Ολλανδός Ντάνι Μακέλι, επίσης από την ελίτ κατηγορία της UEFA, με βοηθούς τους Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε 4ος, με τον επίσης Ολλανδό, Γιόακιμ Κάμφιους στο VAR και AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά.

Ο Μακέλι διηύθυνε φέτος στους αγώνες Λίβερπουλ-Ατλέτικο 2-3, Σάλτσμπουργκ-Λίβερπουλ 0-2, Ντόρτμουντ-Ίντερ 3-2, Ολυμπιακός-Μπάγερν 2-3, Ατλέτικο-Γιουβέντους 2-2 και Γιουνγκ Μπ.-Ερ.Αστέρας 2-2.

Παλαιότερα είχε σφυρίξει τα παιχνίδια Ριέκα-Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1, Ολυμπιακός-Ντνίπρο 2-2, Μίντιλαντ-Παναθηναϊκός 1-2 και Αστέρας Τρίπολης-Παρτιζάν 2-0.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter