Κύπελλο Ελλάδας: Μάχες για τα δύο εισιτήρια πρόκρισης στον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Μάχες για τα δύο εισιτήρια πρόκρισης στον τελικό

Μέρα Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα (24/6) με τη διεξαγωγή των δύο ρεβάνς της ημιτελικής φάσης που δίνουν πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στις 19:00 (Cosmote Sports) ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ στο άδειο από φιλάθλους «Κλ. Βικελίδης» με την Ενωση να έχει το μικρό προβάδισμα πρόκρισης από τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Να σημειωθεί ότι μόλις το περασμένο Σάββατο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν 2-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Βέλεθ και Σόουζα, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον Κόρχουτ. Από την άλλη πλευρά ο Καρέρα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα κι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Ολλανδός διαιτητής Μίκελι.

Στο Νέο Φάληρο

Λίγη ώρα αργότερα (21:30, Cosmote Sports), ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ με στόχο να διεκδικήσει μετά το πρωτάθλημα και τον δεύτερο εγχώριο τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς της Τούμπας με 3-2 και θέλουν να διαφυλάξουν αυτή τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στον τελικό για 3η σερί χρονιά.

Η συμμετοχή του Ματιέ Βαλμπουενά που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή από τον Πέδρο Μαρτίνς ενώ από πλευράς Αμπελ Φερέιρα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βιεϊρίνια και Πέλκας που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Το πρόγραμμα

Ημιτελικοί, πρώτοι αγώνες

Τετάρτη 4/3

ΑΕΚ – Άρης 2-1

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-2

Ρεβάνς

Τετάρτη 24/6

19:00 Άρης – ΑΕΚ

21:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter