Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου η Λαμία προκρίθηκε στα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου η Λαμία προκρίθηκε στα ημιτελικά

Η Λαμία έκανε περίπατο στα παιχνίδια κυπέλλου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης με δύο νίκες.  Στη ρεβάνς που διεξήχθη στην έδρα της επικράτησε με 4-2 και έτσι πέρασε με συνολικό σκορ 6-3.

Στο 3’ η Λαμία είχε δοκάρι με τον Ασκόφκι και το σκορ άνοιξε από τους φιλοξενούμενους στο 8’ με τον Γιάννη Κουτζαβασίλη. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη αντέδρασαν και μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχαν δύο γκολ και πήραν το προβάδισμα. Ο Ασκόφκι ισοφάρισε στο 20’ και στο 25’ ο Παούλοβετς έκανε το 2-1. Ο Λευκορώσος σκόραρε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Λαμίας.

Το 3-1 έγινε στο 31’ με αυτογκόλ του Γκέκα, ενώ στο 86’ ο Απόλλων Παρ. μείωσε το σκορ με τον Ελέζι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 93’ με σουτ του Τσιλούλη.

Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντε Βινσέντι, Στάνκο, Γ. Γκούμα, Καρυοφύλλη, Καρατλίδη.

Λαμία: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παούλοβετς (69’ Λαμπρόπουλος), Αντέτζο, Γκοράνοφ, Στάνκο, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60’ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (60’ Βέργος), Ασκόφσκι (82’ Κοντονίκος), Μανούσος (69’ Τσούκαλος).

Απόλλων Παραλιμνίου: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (64’ Καρατλίδης), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (82’ Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64’ Πέτρου).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter