Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες επί του ΟΦΗ ο Άρης στους «8»

Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες επί του ΟΦΗ ο Άρης στους «8»

Ο Άρης νίκησε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 2-0 και χάρις στη νίκη του και στο πρώτο ματς με 3-1 προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό με τις δυο ομάδες να μη μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις της προκοπής. Στο φινάλε του 45λεπτου αποβλήθηκε ο Μεγιάδο για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Καμαρά (ο ρέφερι το είδε στο VAR), ο ΟΦΗ έμεινε με παίκτη λιγότερο κι εκεί ουσιαστικά κρίθηκε η υπόθεση- πρόκριση.

Στο β’ μέρος ο Άρης με το ξεκίνημα κέρδισε πέναλτι με τον Καμαρά, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρούνο Γκάμα κι έκανε το 0-1 στο 49′.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα κι έχασαν ευκαιρίες για το 0-2, ενώ είχαν δοκάρι στο 60′ σε προσπάθεια του Βούρου να διώξει σέντρα του Σάσα. Τελικά στο 82′ από πάσα του Σάσα ο Καμαρά έγραψε από κοντά το 0-2.

Ο διαιτητής Τσακαλίδης απέβαλε τον Μεγιάδο και “κιτρίνισε” τους Φαμπιάνο, Γιαννούλη, Τοράλ, Καμαρά, Μπαλογιάννη.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Τοράλ (67′ Κοροβέσης), Ντε Γκουζμάν, Καμάου (63′ Στάικος), Τσιλιανίδης (63′ Λάμπρου), Καστάνιος (63′ Γιάννου).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο (74′ Μπεναλουάν), Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ (64′ Ματίγια), Γκάμα (74′ Λόπεθ), Ιτούρμπε (64′ Λούμορ), Καμαρά (83′ Μαρμαρίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter