Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον Βόλο και στους «8» παίζει με ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον Βόλο και στους «8» παίζει με ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και στη ρεβάνς τον Βόλο (2-0) και προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί από το παιχνίδι της Λεωφόρου στο οποίο οι πράσινοι επικράτησαν με 3-0. Και στο Βόλο ήταν καλύτεροι και νίκησαν με 2-0. Ανοιξαν το σκορ στο 40’ με τον Τσέριν, μετά από ασίστ του Ιωαννίδη και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80’ με προβολή του Σπόραρ.

Ο Αγγελάκης (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ουές, Βέρμπιτς.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Kότνικ, Ουές, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Μεταξάς (65’ Ντέλετιτς), Καρτάλης, Τσιρίνος (66’ Μπαριέντος), Μεσκίδα, Γκάγκι (66’ Τσελεμπάκης), Κούτσιας (46’ Οζέγκοβιτς).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σάντσες, Πούχατς (75’ Παλάσιος), Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν Πέρεθ (64’ Σπόραρ), Τσοκάι, Τσέριν, Βαγιαννίδης (81’ Κουρμπέλης), Βέρμπιτς (65’ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (82’ Κότσιρας).

**Στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου της ημέρας ο Απόλλων Παραλιμνίου νίκησε εκτός έδρας στην παράταση 2-1 τον Αγιο Νικόλαο (2-2 το πρώτο ματς) και έγινε η πρώτη ομάδα Γ’ εθνικής στην ιστορία του θεσμού που θα αγωνιστεί στα προημιτελικά της.

Για την ομάδα των Σερρών και τα δύο τέρματα πέτυχε ο Γεωργιάδης (2’, 109’), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μηνάς (30’).

Αγιος Νικόλαος: Γιαγκιόζης, Ζέλιος, Φουκαράκης, Κίτος, Σέχου, Μελισσόπουλος, Μηνάς (106’ Μακράκης), Τσανάι, Νοκάι (63’ Πλούσης), Χίσι, Γωνιωτάκης (69’ Δολαψάκης).

Απόλλων Παραλιμνίου: Φ. Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης (102’ Παπαδόπουλος), Τσομαχασβίλι, Γ. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τζελίδης, Γεωργιάδης (113’ Ζιάκας), Καρυοφύλλης (77’ Πέτρου), Γκέκας, Ελέζι (117’ Γάκης), Τζαπέγια (113’ Καρατλίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter