Κύπελλο Ελλάδας: Με περίπατο η ΑΕΚ στα ημιτελικά – Αγωνία για «4» στην κλήρωση της Πέμπτης

Κύπελλο Ελλάδας: Με περίπατο η ΑΕΚ στα ημιτελικά – Αγωνία για «4» στην κλήρωση της Πέμπτης

Πολύ εύκολα όπως αναμενόταν άλλωστε μετά και το 1-1 του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε σήμερα στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας του «δικεφάλου») ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό με 4-0.

Ετσι συμπληρώθηκε η τετράδα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου την οποία αποτελούν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρης. Ετσι αύριο το πρωί (20/2, 11.00) η αγωνία αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο» καθώς θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τα δύο ζευγάρια της τετράδας. 

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 4-5 Μαρτίου και οι ρεβάνς 22-23 Απριλίου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 23 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής κλήρωσης θα καθοριστεί, με νέα κλήρωση, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του τελικού.

Σε ο,τι αφορά στο ματς του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’, με δυνατό σουτ του Ολιβέιρα, ενώ στο 36’ ο Κρίστισιτς μετά από ασίστ του Αραούχο έκανε το 2-0. Στο β’ μέρος ο Αλμπάνης στο 78’ έκανε το 3-0 και το σκορ έκλεισε (4-0) με πέναλτι ο Λιβάγια.

Ο διαιτητής Τσαγκαράκης κιτρίνισε τους Μάνταλο, Αραούχο, Κέβιν, Μαλή

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Βράνιες, Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (71’ Σιμάνσκι), Λιβάγια, Αραούχο (79’ Οικονόμου), Ολιβέιρα (60’ Αλμπάνης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σιέστεντ, Μαρσιάλ, Μαλής, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (72’ Αλβαρες), Μιμίτο, Ντουάρτε, Φυτόπουλος (63’ Ρόσα), Μπαΐροβιτς (68’ Μουνιέ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter