Κύπελλο Ελλάδας: Με περίπατο ο ΠΑΟΚ στους «8», 4-1 τον ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας: Με περίπατο ο ΠΑΟΚ στους «8», 4-1 τον ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο σήμερα (15/1) επί του ΟΦΗ τον οποίο νίκησε 4-1 στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας και σε συνδυασμό με τη νίκη του 3-0 και στο Ηράκλειο πήρε εύκολη πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης…

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα για αυτό και ο Αμπελ Φερέιρα χρησιμοποίησε ορισμένους αναπληρωματικούς παίκτες, οι οποίοι και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Τα γκολ του «δικεφάλου» σημείωσαν οι Λάμπρου (12’), Πέλκας (22’ πεν, 55’) και Σφιντέρσκι (80’).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκανσον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίτσιο (59’ Εσίτι), Ντόουγκλας, Λάμπρου, Στοχ (78’ Σφιντέρσκι), Πέλκας, Άκπομ.

ΟΦΗ: Γουάλεϊ, Κοροβέσης (46’ Μπράουν), Κ. Γιαννούλης, Νάστος, Μαρινάκης, Μπολάκης, Στάικος (61’ Μεγιάδο), Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Σόουζα (83’) , Μάνος.

«Ιδρωσε» η Λαμία

Χάρις στη νίκη της με 1-0 μέσα στα Τρίκαλα στο πρώτο παιχνίδι, η Λαμία πήρε την πρόκριση μετά κόπων και βασάνων στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς αναδείχθηκε σήμερα (15/1) ισόπαλη με τους θαρραλέους Τρικαλινούς 1-1. Η Λαμία προηγήθηκε στο 11′ με τον Μπιανκόνι και μετά χαλάρωσε πλήρως με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βγουν μπροστά να ισοφαρίσουν στο 33’ με τον Πέλκα και να απειλήσουν στη συνέχεια και με δεύτερο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση και λίγο έλειψε να προκαλέσουν εμφράγματα στους γηπεδούχους όταν στο 95’ είχαν δοκάρι με τον Πέλκα…

ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Μπαχανάκ (24’ Βασιλόγιαννης), Σάλιακας, Ρόμανιτς (78’ Μπουλούλης), Τιρόνε (72’ Βλαχομήτρος), Μπιανκόνι.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Γρηγορόπουλος (60’ Βέρτζος), Ριζογιάνης, Πέλκας, Ντόσης, Τσίπρας, Ελευθεριάδης (76’ Λώττος), Σταματής (68’ Τεγούσης), Παπαγεωργίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter