Κύπελλο Ελλάδας: Νίκησε και στην Τρίπολη ο Άρης (0-2 τον Αστέρα)

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκησε και στην Τρίπολη ο Άρης (0-2 τον Αστέρα)

Θέση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε σήμερα (4/2) και ο Αρης που νίκησε και στην Τρίπολη τον Αστέρα 2-0 (οι Θεσσαλονικείς είχαν νικήσει 2-0 kai στο πρώτο ματς), παίρνοντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα του για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο.

Ο Αρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος είιχε ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε τελικά να το σημειώσει στην εκπνοή του 45λεπου με ωραίο πλασέ του Μάνου μετά από έξοχη ασίστ του Σούντγκρεν. Γκολ που τελείωσε ουσιαστικά από νωρίς την υπόθεση πρόκριση…

Στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας προσπάθησε για το γκολ της τιμής αλλά ο Αρης ήταν εκείνος που έκανε στο 68’ το 0-2 με τον Ματέο Γκαρσία από πάσα του Μάνου.

O διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπελόκ, Γκαρσία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ (57’ Χριστόπουλος), Βαλιέντε (70’ Ιγκλέσιας), Μπελόκ, Ριέρα (70’ Φερνάντεθ), Αλί Μπαμπά, Κρέσπι (57’ Τιλίκα), Μπαράλες (80’ Σίτο).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ (70’ Μπαγκαλιάνης), Δεληζήσης, Σάκιτς, Ματίγια (70’ Γκανέα), Σάσα (58’ Μπακουτσής), Μπερτόλιο (58’ Τζέκο), Σίλβα, Γκαρσία, Μάνος (69’ Κάτσε).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter