Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη πρόκριση της Λαμίας (2-1) στο Ελ Πάσο σε βάρος της Καλλιθέας

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη πρόκριση της Λαμίας (2-1) στο Ελ Πάσο σε βάρος της Καλλιθέας

Η Λαμία επικράτησε εκτός έδρας 2-1 της Καλλιθέας και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Απόλλων Παραλιμνίου – Άγιος Νικόλαος.

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, ωστόσο στο διάστημα 30’-40’ πέτυχε δύο γκολ στο Ελ Πάσο και στην ουσία κλείδωσε τη νίκη.

Στο 34’ ο Μανούσος με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 και στο 38’ ο Μαρτίνεθ με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Πάντο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν το σκορ στο 41’ με τον Νίλι (1-2), αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Καραντώνης (Ημαθίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κολτσίδα, Λάσκαρη, Κυνηγόπουλο, Μαρτίνεθ, Τσιλούλη, Μανούσο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Πάντος, Βασιλούδης, Κολτσίδας, Βλάχος, Καινούργιος (79’ Ρέντζας), Μπουλούλης (79’ Δούμτσης), Σαντάνα (58’ Λάσκαρης), Νίλι, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (79’ Τσιντώνης).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Σαραμαντάς (59’ Γκοράνοφ), Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (59’ Ντε Βινσέντι), Νούνιες (68’ Σλίβκα), Ρόμανιτς (79’ Γιακουμάκης), Μαρτίνεθ (59’ Μπεχαράνο), Τσιλούλης, Μανούσος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter