Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη – προβάδισμα ο ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη – προβάδισμα ο ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ένα καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Μουργκ στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων (94’) έδωσε στον ΠΑΟΚ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου αφού με αητό τον τρόπο νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ρεβάνς στην Τούμπα είναι προγραμματισμένη για τις 27 Απριλίου.

Με την ψυχολογία στο ναδίρ οι δύο «δικέφαλοι» από τις βαριές ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα πλέι οφ μπήκαν νευρικά το ΟΑΚΑ με πολλά φάουλ και αρκετές διακοπές στο ματς.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργούσε εύκολα επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Μάλιστα δύο φορές ο Πασχαλάκης έσωσε για την ομάδα του τα σουτ των Λόπες (8’) και Ολιβέιρα (26’). Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν την πρώτη τελική προσπάθεια στο ματς στο 32’…

Στο β’ μέρος το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Πολλά λάθη, περισσότερα φάουλ και μηδεν φάσεις. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τλείωνε 0-0, ήρθε το χτύπημα φάουλ του Μουργκ στο 94’ (είχε μπει αλλαγή στο ματς στο 90’!) να χαρίσει στον ΠΑΟΚ μια μεγάλη νίκη.

Ο Βούλγαρος ρέφερι Καμπάκοφ «κιτρίνισε» τους Ολιβέιρα, Α. Ζίφκοβιτς, Μάνταλος, Ελ Καντουρί, Λιβάι Γκαρσία.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Νταντσένκο, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Γαλανόπουλος (63’ Σιμάνσκι), Κρίστισιτς, Γκαρσία, Μάνταλος (88’ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (63’ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (68’ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64’ Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (64’ Ουάρντα), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (90’ Μουργκ), Κρμέντσικ (73’ Σφιντέρσκι)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter