Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός με… σλοβένικα γκολ νίκησε εύκολα 3-0 τον Βόλο (Video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός με… σλοβένικα γκολ νίκησε εύκολα 3-0 τον Βόλο (Video)

Ο Παναθηναϊκός με σκόρερ τους τρεις Σλοβένους του, τους Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, επικράτησε 3-0 του Βόλου και στην ουσία εξασφάλισε την πρόκριση του στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις και ο γκολκίπερ του Βόλου, Μάτιτς Κότνικ, στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε δύσκολες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Σπόραρ (8’), Κώτσιρα (21’), Βέρμπιτς (22’), Παλάσιος (42’), ενώ ο Βόλος θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στο 33’ με τον Αλχο.

Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου.Ο Μπερνάρ έβγαλε την σέντρα και ο Σπόραρ με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Νόκερτ δεν κατάφερε να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον Λοντίγκιν, ενώ στην συνέχεια «μίλησαν» οι άλλοι δύο Σλοβένοι του τριφυλλιού. Το 2-0 έγινε από τον Τσέριν στο 54’ και το 3-0 από τον Βέρμπιτς στο 59’.

Ο διαιτητής Aριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βέρμπιτς, Τσέριν, Ντέλετιτς, Μπαριέντος, Ταχάτο.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Χουάνκαρ (84’ Σάντσες), Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Ρούμπεν (65’ Κουρμπέλης), Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (69’ Σαβιέρ), Παλάσιος (84’ Κυριόπουλος), Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης).

Βόλος: Κότνικ, Άλχο (72’ Ταχάτος), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (80’ Κούτσιας), Μπαριέντος (72’ Μεταξάς), Σιελής, Νόκερτ (66’ Φερνάντες), Μεθκίδα (66’ Ματίγια), Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν.






Ανακοίνωση

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία αναφέροντας ότι «το σημερινό παιχνίδι έχει τη… σφραγίδα του Μανούχου και του Διαμαντόπουλου, οι οποίοι εφηύραν νέους κανονισμούς. Κι αυτό διότι αποφάσισαν με το έτσι θέλω και ενεργώντας κατά το δοκούν να υποδείξουν μέσω VAR ένα απλό φάουλ στο κέντρου γηπέδου γυρίζοντας τη φάση πίσω, κάτι που δεν υφίσταται καθώς το VAR δύναται να παρέμβει μόνο σε πέναλτι, οφσάιντ και κόκκινη κάρτα.

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στην Ελληνική διαιτησία που έχει φτάσει στο σημείο να έρχονται στη χώρα μας διαιτητές από το Αζερμπαϊτζάν και το Τσιμπουτί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter