Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και βλέπει ημιτελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και βλέπει ημιτελικό

Ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του με τον Παναθηναϊκό, νίκησε 2-0 και απέκτησε καθαρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο κυπελλούχος είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήταν αγνώριστος και γνώρισε δίκαια την ήττα. Η ρεβάνς σε μία εβδομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους πράσινους, ενώ την Κυριακή οι δύο ομάδες παίζουν και για το πρωτάθλημα.

Στο 21΄ο Τσέριν σούταρε και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι κι αυτή ήταν η σημαντικότερη φάση του πρώτου μέρους.

Το σκορ άνοιξε στο 53’. Ο Βαγιαννίδης έκανε λανθασμένο γύρισμα στον Λοντίγκιν, ο

Μπράτον Τόμας έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ την έστειλε στα δίκτυα (1-0).

Ο Τάισον έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου όταν μπήκε ως αλλαγή στο 69’. Και τρία λεπτά αργότερα νίκησε με πλασέ τον Λοντίγκιν και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0).

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τα τελευταία 3-4 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να έχει παραπάνω κυκλοφορία, δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί και δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τόσο καλά την μπάλα. Τα δύο γκολ ήταν φυσιολογική εξέλιξη. Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε τους στόχους μπροστά μας, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Το 2-0 δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, αλλά θα παλέψουμε για να το ανατρέψουμε», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αουγκούστο, Νάρεϊ, Σένκεφελντ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (78’ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο (68’ Σβαμπ), Ντάντας, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84’ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (69’ Τάισον), Μπράντον (69’ Ολιβέιρα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (81’ Κώτσιρας), Πέρεθ, Κουρμπέλης (46’ Τσοκάι), Τσέσιν, Μπερνάρ (46’ Βέρμπιτς), Παλάσιος (81’ Καμπετσής), Ιωαννίδης (71’ Πούχατς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter