Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ νικητής του ντέρμπι της προημιτελικής φάσης, 2-0 τον Παναθηναϊκό

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ νικητής του ντέρμπι της προημιτελικής φάσης, 2-0 τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στον Παναθηναϊκό τρεις ημέρες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ (2-0), επικρατώντας του «τριφυλλιού» με το ίδιο σκορ και παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ από το σημείο του πέναλτι. Στο 34ο λεπτό, ο Ελβετός διαιτητής Σάντρο Σερέρ έδειξε το σημείο του πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Ινσούα στον Πέλκα εντός περιοχής, σε μία αμφισβητούμενη φάση. Ο Βιεϊρίνια δεν λάθεψε απέναντι από τον Διούδη, βάζοντας τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον MVP του ματς Βιεϊρίνια να εκτελεί το φάουλ και τον Βαρέλα με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη, ο οποίος -ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο- κατάφερε να βγάλει αρκετές επικίνδυνες φάσεις από τα καρέ του, πραγματοποιώντας και μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Το 2-0 δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Η ομάδα του Φερέιρα θα πρέπει να ηττηθεί με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά (εάν δεν σκοράρει) στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, προκειμένου να χάσει την πρόκριση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter