Κύπελλο Ελλάδας: Οι δηλώσεις Γκαρσία και Χιμένεθ μετά τον ημιτελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Οι δηλώσεις Γκαρσία και Χιμένεθ μετά τον ημιτελικό

Ικανοποιημένος αλλά και ανακουφισμένος ταυτόχρονα ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου καθώς και από το γεγονός ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα όπως δήλωσε.

Για το ξέσπασμα με τους πανηγυρισμούς στο τέλος του αγώνα δήλωσε: «Θα έλεγα πως αυτή η εκτόνωση ήρθε γιατί είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό. Πανηγυρίσαμε γιατί μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει. Δεν έχουμε πετύχει κάτι. Έχουμε περάσει στον τελικό. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και το πως να βελτιωθεί η ομάδα. Έχουμε παιχνίδι μπροστά μας και προχωράμε».

Για την εικόνα του αγώνα: «Από τη μία πρέπει να δούμε πως η ΑΕΚ έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός με τις ευκαιρίες για το γκολ και είχαμε και τη φάση του πέναλτι. Όταν δέχεσαι γκολ από στημένη φάση είναι λογικό να έχεις ανησυχία το τι θα συμβεί. Μας δυσκόλεψε όταν ο αντίπαλος έβαλε μπακ και εξτρέμ ψηλά. Νομίζω όμως ότι η ομάδα βρήκε μετά τα πατήματά μας. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Γνωρίζουμε πως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Πολλές φορές έχεις πλάνο και άλλα βγαίνουν και σε άλλα χρειάζονται προσαρμογές. Είναι φυσιολογικό πως σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια η εμπειρία και η προσωπικότητα προσθέτει πολύ και βοηθάει».

Από την πλευρά του, ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον τελικό του κυπέλλου αλλά παράλληλα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στη Τούμπα.

Για τη γεύση που του αφήνει το ματς: «Δεν ήμασταν το φαβορί, αλλά στο δεύτερο μέρος το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει βγήκε. Στο πρώτο μέρος δεν φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ούτε ο ΠΑΟΚ απείλησε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ανώτεροι, τους βάλαμε στην περιοχή, αλλά ένα λάθος που κάναμε, μας κόστισε το παιχνίδι. Με τη λίγη εμπειρία κάποιων παικτών, με τη χαμηλή φυσική κατάσταση, θα πρέπει να σκεφτόμαστε πως να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς. Οι παίκτες όμως τα δίνουν όλα».

Για το λάθος του Μιτάι στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ: «Όσο έπαιξε ήταν καλός. Ο Λόπες είναι εξουθενωμένος από δυνάμεις. Ο Μιτάι όσο χρόνο συμμετοχής είχε, έπαιξε καλά, αλλά η έλλειψη εμπειρίας πολλές φορές πληρώνεται, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Το λάθος που έκανε ο Μιτάι είναι λόγω έλλειψης εμπειρίας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γίνει μεγάλο μπακ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter