Κύπελλο Ελλάδας: Περίπατος για την ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο που κέρδισε 4-0 την Κηφισιά

Κύπελλο Ελλάδας: Περίπατος για την ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο που κέρδισε 4-0 την Κηφισιά

Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και νίκησε 4-0 τη νεοφώτιστη στη σούπερ Λίγκα 2, Κηφισιά στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ αν και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, καθώς ο Αργύρης Γιννίκης άφησε εκτός αποστολής τους Βράνιες, Μισελέν, Σιμόες, Μάνταλο και τον τραυματία Τσούμπερ ήταν καλύτερη. Απέναντι στην Κηφισιά που στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τον Απόλλωνα, δημιούργησε 3-4 καλές φάσεις, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ο Μιχελής όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

Στο β’ μέρος όμως, η ΑΕΚ πάτησε για τα καλά το γκάζι και σημείωσε τέσσερα γκολ καθαρίζοντας από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση. Ο Ανσαριφάρντ στο 52’, ο Σβάρνας στο 57’, ο Τάνκοβιτς στο 69’ και ο Χατζισαφί στο 73’ σημείωσαν τα γκολ της νίκης, ενώ ο «δικέφαλος» έχασε κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Κίτρινες πήραν οι Γέβτιτς, Ντοριβάλ, Παπασάββας.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Λε Ταλέκ (70’ Σιμάνσκι), Σάκχοφ, Γέβτιτς (80’ Μοχαμαντί), Γκαρσία (63’ Αμραμπατ), Τάνκοβιτς (70’ Αραούχο), Ανσαριφάρντ (80’ Κοσίδης).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχέλης, Σμπώκος, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης, Οικονομίδης (61’ Τζέλης), Πρίτσας (46’ Ντοριβάλ), Καλλέργης (61’ Κρητικός), Παπασάββας (82’ Παπαγγελής), Τετέι, Γιαννιτσάνης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter