Κύπελλο Ελλάδας: Περίπατος του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, 3-0 τον Παναιτωλικό

Κύπελλο Ελλάδας: Περίπατος του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, 3-0 τον Παναιτωλικό

Την πρόκριση του από σήμερα (20/1) στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ουσιαστικά ο Ολυμπιακός που νίκησε πολύ άνετα στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε ένα τεράστιο ροτέισον ξεκουράζοντας 10 βασικούς παίκτες του ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Ετσι άφησε στον Πειραιά τους Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνη, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Αλλαγές πραγματοποίησε και ο Τραϊανός Δέλλας στην ενδεκάδα του Παναιτωλικού, αφήνοντας στον πάγκο τους Κνετ. Ντάλσιο, Κωνσταντόπουλο και Μανθάτη κι εκτός αποστολής τον τους Ντίας, Ταχάρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγξαν το ματς στο πρώτο μέρος και είχαν πολύ καλή απόδοση μέχρι το 35’ όπου πέτυχαν ένα γκολ και είχαν δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ. Και στις τρεις περιπτώσεις πρωταγωνιστής ήταν ο Μπρούμα. Στο 12’ έβγαλε πολύ ωραία κάθετη στον Χασάν αλλά ο Μελίσσας έσωσε στο τετ α τετ με τον Αιγύπτιο. Στο 20’ από ασίστ του Βρουσάι, ο Μπρούμα με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Και στο 24’ μετά από έξοχη μακρινή μπαλιά του Σίλβα βγήκε τετ α τετ με τον Μελίσσα, τον πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε, ο Παναιτωλικός κάτι προσπάθησε να κάνει στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν μπορούσε να φτάσει σε κάποια καλή ευκαιρία. Οι πειραιώτες διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ και στο 65’ κατάφεραν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ όταν από σέντρα του Ανδρούτσου ο Χασάν έκανε το σουτ ο Μελίσσας απέκρουσε και ο Βρουσάι από κοντά έκανε το 0-2. Το γκολ ουσιαστικά τελείωσε το ματς και στο 85’ από φάουλ-σέντρα του Πέπε ο Σισέ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-3…

Ο διαιτητής Τσέτσιλας «κιτρίνισε» τους Παπαδόπουλο, Ντάλσιο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Τζανακάκης, Μαλής, Βάντερσον, Περέιρα, Τσιγγάρας (74’Ατσούρα), Λιάβας, Άλβαρες (59’ Μπαρμπόσα), Αριγίμπι (74’ Ντάλσιο), Γιάκολις, Αζάντι (59’ Ματσόλα, 78’ Μανθάτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (60’ Σουρλής), Πέπε, Βρουσάι (73’ Λοβέρα), Μπρούμα (60’ Ραντζέλοβιτς), Τιάγκο Σίλβα (73’ Κάιπερς), Χασάν (68’ Σουντανί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter