Κύπελλο Ελλάδας: «Πονηριά» Μπουχαλάκη, γκάφα Κουέστα και πρόκριση Ολυμπιακού (1-1 με τον Αρη)

Κύπελλο Ελλάδας: «Πονηριά» Μπουχαλάκη, γκάφα Κουέστα και πρόκριση Ολυμπιακού (1-1 με τον Αρη)

Μια πανέξυπνη κίνηση του Αντρέα Μπουχαλάκη στο 87’ χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό με το 1-1 που πήρε σήμερα από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και με τη νίκη του 2-1 στο πρώτο ματς, προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας μαζί με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέβασε τον Ολυμπιακό με πολλές αλλαγές προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του που δείχνει κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια σε τρεις διοργανώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία για γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα (8’ Κάιπερς, 9’ Σάσα) με το παιχνίδι να είναι αρκετά ισορροπημένο.

Στο β’ μέρος ο Αρης κέρδισε πέναλτι στο 52’ σε ανατροπή του Μπρούνο Γκάμα από τον Ανδρούτσο (η φάση ελέγχθηκε από το VAR το είδε και ο ρέφερι) και ο Γκάμα άνοιξε το σκορ. Ο Μαρτίνς αναγκάστηκε να ρίξει στο ματς όλα τα βαριά χαρτιά του. Αρχικά τους Φορτούνη, Εμβιλά και Μπρούμα και στη συνέχεια τους καμαρά και Ελ Αραμπί για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση και οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν τον Αρη που πλέον έψαχνε μόνο αντεπιθέσεις κι έπαιζε με το χρονόμετρο. Τελικά χρειάστηκε ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ του Αρη, Κουέστα, όταν του έκλεψε τη μπάλα ο Μπουχαλάκης στο 87’ και ισοφάρισε εντελώς αναπάντεχα, δίνοντας τη πρόκριση στους Πειραιώτες

Ο Φινλανδός διαιτητής Ματίας Γκεστράνιους «κιτρίνισε» τους Τιάγκο Σίλβα, Τζέγκο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς, Σάσα, Τζέγκο, Μαντσίνι (75’ Σίλβα), Μπερτόγλιο (68’ Μπρούνο), Γκάμα, Μάνος (75’ Κάτσε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μπα (77’ Καμαρά), Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Σίλβα (65’ Εμβιλά), Ραντζέλοβιτς (65’ Φορτούνης), Μασούρας (65’ Μπρούμα), Κάιπερς (77’ Ελ Αραμπί), Χασάν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter