Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για ΑΕΚ, 1-1 στο Αγρίνιο

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για ΑΕΚ, 1-1 στο Αγρίνιο

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να «καθαρίσει» από το ματς του Αγρινίου την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλου, αλλά απέκτησε προβάδισμα μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό. Η Ενωση προηγήθηκε στο 32’ με τον Σβάρνα και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, μετά από διπλό λάθος του Τσιγκρίνσκι, στο 60’ με τον Ντάουντα.

Σε όλο το παιχνίδι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, όμως ήταν φλύαρη στην τελική προσπάθεια. Στα αξιοσημείωτα του ματς το ντεμπούτο του 19χρονου Χριστόπουλου με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του: «Διαχειριστήκαμε λάθος τον αγώνα όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ. Κάναμε κάποια λάθη και όταν κάνεις λάθη συνήθως δέχεσαι γκολ. Το πρόβλημα δεν ήταν θέμα έντασης. Όταν είσαι κουρασμένος, όταν δεν είσαι στο 100%, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Έχουμε αγώνες κάθε τρεις ημέρες και ήμασταν λίγο κουρασμένοι».

Παναιτωλικός: Φερνάντεθ, Κέβιν, Τζανακάκης (76’ Τσιγγάρας), Μαλής, Μαρσιάλ, Σιέστεντ, Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας (80’ Ταχάρ), Μουνιέ (63’ Άλβαρες), Ντάουντα.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χουλτ, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς (65’ Σιμάνσκι), Μάνταλος, Αλμπάνης (23’ Αραούχο), Λιβάγια (86’ Χριστόπουλος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter