Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα Ολυμπιακού, 2-1 τον Αρη

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα Ολυμπιακού, 2-1 τον Αρη

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Αρη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Κλ. Βικελίδης» που θα διεξαχθεί το πρώτο τριήμερο του Μαρτίου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με το μυαλό στα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα αλλά και με την Αϊντχόφεν στο «Καραϊσκάκη» την άλλη Πέμπτη για τους «32» του Κυπέλλου UEFA, προχώρησε σε ένα ακόμη εκτεταμένο ροτέισον, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Σα, Εμβιλά, Μπρούμα, Ανδρούτσο και Βαλμπουενά και στον πάγκο τους Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Φορτούνη, Μασούρα, Ελ Αραμπί.

Αντίθετα ο Ακης Μάντζιος χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους βασικούς του παίκτες (δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Γκαρσία) προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ξέροντας ότι η ρεβάνς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Χασάν άνοιξε το σκορ αλλά στο 3’ ο Αρης ισοφάρισε από αυτογκόλ του Μπα. Στο 14’ από σέντρα του Χολέμπας πάλι ο Χασάν με προβολή έκανε το 2-1.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες και οι δύο ομάδες έδειξαν ικανοποιημένες με το τελικό 2-1. Μόνες αξιόλογες φάσεις ήταν ένα γκολ του Κάιπερς στο 75’ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και ένα σουτ του Ελ Αραμπί στο 86’ που έδιωξε πριν τη γραμμή ο Τζέγκο.

Ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κάιπερς, Μπα, Μπεναλουάν, Ραντζέλοβιτς’

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Λαλά, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος (68’ Σεμέδο), Μπα, Μπουχαλάκης (61’ Καμαρά), Τ. Σίλβα, Βρουσάι (80’ Μασούρας), Ραντζέλοβιτς, Χασάν (61’ Φορτούνης), Κάιπερς (80’ Ελ Αραμπί).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης (60’ Μπεναλουάν), Ροζ, Σάκιτς (60’ Ιωάννου), Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόλιο (60’ Κάτσε), Γκάμα (79’ Μπρούνο), Σ. Σίλβα, Μάνος (70’ Μήτρογλου)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter