Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα ΠΑΟΚ με επική ανατροπή (3-2 τον Ολυμπιακό)

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα ΠΑΟΚ με επική ανατροπή (3-2 τον Ολυμπιακό)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην Τούμπα με δύο γκολ στα πρώτα οκτώ λεπτά του ματς αλλά ο ΠΑΟΚ που αντέδρασε άμεσα και στο 12’ είχε ισοφαρίσει κιόλας σε 2-2 πέτυχε την ολική επαναφορά στο β’ μέρος. Νίκησε τον αντίπαλο του με 3-2 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη» (δεν έχει ορισθεί ακόμα).

Στο 3’ ο Χασάν με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ και στο 8’ ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά ψαράκι από σέντρα του Τσιμίκα «πάγωσε» την Τούμπα με το 0-2. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ άρχισαν να αποδοκιμάζουν με συνθήματα τους παίκτες τους, τα οποία όμως μετά από δύο λεπτά έγιναν ζητωκραυγές! Κι αυτό γιατί ο Πέλκας με προβολή στο 10’ μείωσε σε 1-2 και δύο λεπτά μετά, στο 12’ ο Μίσιτς με φοβερό σουτ έγραψε το 2-2 βάζοντας φωτιά στις εξέδρες!

Ηταν ένα… τρελό 12λεπτο με τις άμυνες να παρουσιάζονται «τρύπιες» και τους επιτιθέμενους να σκοράρουν κατά βούληση!

Μετά το 20’ ο ρυθμός δικαιολογημένα έπεσε κι έκλεισαν οι πολλοί διάδρομοι προς τις δύο εστίες. Πάντως οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Σισέ για να προηγηθούν πάλι στο σκορ…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Μόνος εντελώς ο Σισέ με μια ακόμη κεφαλιά από πλεονεκτική θέση έστειλε ξανά τη μπάλα άουτ. Σα να μην έφθανε αυτό, ο Σισέ και πάλι στο 53 μετά απίο σύγχυση στα καρέ του «δικεφάλου» έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι (στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με τον Χασάν αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ)…

Κι ενώ ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι είναι αυτός πιο κοντά σε ένα τρίτο γκολ, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που το πέτυχε, φθάνοντας σε μια επική ανατροπή του σκορ! Χέρι του Σεμέδο στην περιοχή, πέναλτι, εκτέλεση- γκολ ο Πέλκας για το 3-2 στο 70’.

Ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση στη συνέχεια και στο 85’ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες μετά από την αποβολή του Γιαννούλη για σκληρό μαρκάρισμα στον Ραντζέλοβιτς που έβγαινε μόνος του. Ο Μαρτίνς έριξε στο ματς και τον Ελ Αραμπί αλλά ο Σισέ και πάλι ήταν εκείνος που έχασε μια ακόμα ευκαιρία…

Ο Ισπανός ρέφερι Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεθ κιτρίνισε τους Σισέ, Μίσιτς, Σεμέδο, Μάτος, Ομάρ, Πέλκα, Μιχάι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μάτος, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Πέλκας (82’ Ροντρίγκο), Ελ Καντουρί (79’ Λημνιός), Άκπομ, Μπίσεσβαρ (89’ Εσίτι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ελαμπντελαουί (70’ Γκασπάρ), Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας (77’ Ραντζέλοβιτς), Χασάν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter