Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με ανατροπή για Ολυμπιακό, 3-2 τη Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με ανατροπή για Ολυμπιακό, 3-2 τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία, πέτυχε τρία γκολ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου, όμως στο δεύτερο μέρος αντέδρασαν μετά το 3-1 και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 3-2 (το πρώτο ματς είχε έρθει 0-0).

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” έπαιξε το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο τους Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, όπως και η αποβολή του Ρόμανιτς στο 61’.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 44’. Ο Τιρόνε εκτέλεσε φάουλ, ο Αντέτζο βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60’. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ και ο Χασάν με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 71’ ο Χασάν είχε δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός ανέβασε το δείκτη του σκορ με τον Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ «χτύπησε» και για δεύτερη φορά στο 77’ κάνοντας το 3-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90’. Η Λαμία κέρδισε πέναλτι (ο Σισέ ανέτρεψε τον Νιάς) το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βιγιάλμπα.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας) απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ρόμανιτς, ενώ κάρτα έδειξε και στους Γκιλιέρμε, Βασιλόγιαννη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Γκασπάρ, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Λοβέρα (46’ Βαλμπουενά), Φορτούνης, Μασούρας (46’ Ελ Αραμπί), Χασάν (78’ Moρ).

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βάντερσον, Νιάς, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Τιρόνε (Σασί), Καραμάνος (64’ Σκόνδρας), Ρόμανιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter