Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση Ολυμπιακού, επιστροφή Φορτούνη

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση Ολυμπιακού, επιστροφή Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι την Καλαμάτα (4-1) και προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου, αλλά η είδηση από το ματς στο Φάληρο είναι η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής μέσος ήταν τραυματίας και επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από έξι μήνες.

Στο παιχνίδι μπήκε ως αλλαγή στο 53’ και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» αποκτούν άλλο ένα δυνατό χαρτί στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με τον Λοβέρα και το 2-0 έγινε στο 17’ με τον Γκερέρο. Ο Ισπανός φορ σκόραρε και στο 51’, ενώ η Καλαμάτα μείωσε στο 66’ με τον Ιντρίσι. Δύο λεπτά αργότερα ο Λοβέρα πέτυχε και δεύτερο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός: Αλέν, Ομάρ, Κούτρης, Μάρκοβιτς (58’ Γκιγιέρμε), Σισέ, Μεριά, Ξενιτίδης, Χριστοδουλόπουλος (68’ Λιάτσος), Ραντζέλοβιτς (53’ Φορτούνης), Λοβέρα, Γκερέρο.

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Γαλούπης, Νασέρ, Ζαχαρόπουλος, Ιντρίσι, Πανάγου, Πέεφ (65’ Οσμανάγκιτς), Μπουσμπίμπα (63’ Αλεξόπουλος), Καντούτσης, Πετσίτης (55’ Ηλιόπουλος), Τριανταφυλλάκης.

Πρόκριση για τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη

Παιχνίδι για γερά νεύρα διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη με τον Παναιτωλικό να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Το πρώτο ματς στο Αγρίνιο είχε τελειώσει 0-0, όπως και το 90λεπτο της ρεβάνς. Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 116’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Μπαϊροβιτς, ενώ ο Ντομίνγκες απάντησε στο 119′. Ο σκόρερ του Ιστορικού στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Η πρόκριση για τον Παναιτωλικό ήταν δίκαιη, αφού είχαν και δύο δοκάρια με τους Σιέστεντ (9’) και Ρόσα (17’).

Πανιώνιος (Νίκι Παπαβασιλείου): Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (63’ Σαραμαντάς), Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (68’ Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (111’ Γρίβας), Τσιλούλης, Αραμπούλι.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Σιέστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν (63’ Τζανακάκης), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Άλβαρες (73’ Μιμίτο), Ρόσα (90’+7’ Φυτόπουλος), Ντίας (68’ Μπαΐροβιτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter