Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για ΑΕΛ, Ξάνθη, Λεβαδειακό, αποκλεισμός για Ηρακλή

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για ΑΕΛ, Ξάνθη, Λεβαδειακό, αποκλεισμός για Ηρακλή

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΛ, η Ξάνθη και ο Λεβαδειακός. Οι «βυσσινί» λύγισαν τον Διαγόρα στη Ρόδο στην παράταση (1-2) και συνεχίζουν στο θεσμό. Ο Μαυριάς είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 41’, με τον Ραφίνια να ισοφαρίζει στο 78’. Το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί, ο Γιάκος με πέναλτι στο 97’ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΛ, που προκρίθηκε στην 5η φάση.

Οι Ακρίτες πέρασαν από την έδρα της Προοδευτικής με σκορ 2-0. Η ομάδα του Χάιμε Μονρόι σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο με τους Ιμπραΐμι (24’) και Μονρόζ (84’). Οι Βοιωτοί επικράτησαν 2-0 της Καλαμάτας με τα τέρματα των Τσάπρα (64’) και Μουτίνιο (76’). Για την Καλαμάτα αποβλήθηκε στο 49’ ο Κωνσταντινόπουλος.

Ο Ηρακλής αποκλείστηκε από το κύπελλο, καθώς ηττήθηκε από τον Πανσερραϊκό (2-1). Ο Μπαστακός είχε δώσει προβάδισμα στον γηραιό στο 67’, αλλά ο Ανάκογλου δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, που πήραν τη νίκη με γκολ του Ριβάλντο στο 90’.

Τα αποτελέσματα της 4ης φάσης:

Παναχαϊκή – Αιγάλεω 1-0

Διαγόρας – ΑΕΛ 1-2 παράταση (1-1 καν. διάρκεια)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 2-0 πέναλτι (1-1 παράταση, 0-0 καν. διάρκεια)

Προοδευτική – Ξάνθη 0-2

Νίκη Βόλου – Εργοτέλης 2-0

Κοζάνη – Άγιος Νικόλαος 4-5 πέναλτι (1-1 καν. διάρκεια και παράταση)

Α.Ο. Υπάτου – Τρίκαλα 0-1 παράταση (0-0 καν. διάρκεια)

Πανσερραϊκός – Ηρακλής 2-1

Λεβαδειακός – Καλαμάτα 2-0

Άνευ αγώνων έχουν προκριθεί οι Ηλιούπολη, Κηφισιά, Αχέρων Καναλακίου, Λευκίμμη και Καλλιθέα. Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης όπου θα μπουν και οι 10 από τις 14 ομάδες της Super League 1 (δεν συμμετέχουν οι πρώτοι τέσσερις της περσινής βαθμολογίας) θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες και οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 26-27-28/10.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter