Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου απέσπασε ισοπαλία από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (1-1) και απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, έχασαν ευκαιρίες για το 2-0, αλλά τελικά οι Πειραιώτες ισοφάρισαν με ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ από τον Χασάν.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στο 12’. Ο Φορτούνης έκανε γέμισμα, ο Χασάν ξέφυγε από τους αντιπάλους του, πλάσαρε, αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε.

Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε στο 16’. Σε μία αντεπίθεση ο Μιλιντσεάνου έκανε ωραία προσποίηση και σούταρε με το αριστερό χαμηλά, ωστόσο ο Σα μπλόκαρε.

Στο 30’ ο Μπρούμα τροφοδότησε τον Χασάν, αυτός όμως γλίστρισε και δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπα, μετά από σουτ του Κάστρο. Η εσχάτη των ποινών εκτελέστηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Εραμούσπε, ο οποίος άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 47’ οι Πειραιώτες απείλησαν με τον Μπρούμα, όμως ο Λοντίγκιν απέκρουσε την μπάλα.

Στο 55’ ο Μιλιντσεάνου βρέθηκε φάτσα με τον Σα, χωρίς να τελειώσει τη φάση. Ο ΠΑΣ έχασε άλλη μία μοναδική ευκαιρία στο 65’. Ο Σάλιακας βγήκε από τα δεξιά, έκανε την σέντρα, ο Μιλιντσεάνου εκτέλεσε από κοντά, όμως ο Σα μπλόκαρε την μπάλα.

Ο 73’ ο Φορτούνης έβγαλε την σέντρα και ο Χασάν με όμορφο γυριστό σουτ ισοφάρισε (1-1).

Στο 78’ ο Μασούρας έβγαλε κάθετη στον Ελ Αραμπί, ο οποίος πλάσαρε και ο Λοντίγκιν έδιωξε, ενώ στο 82’ σουτ του Καρτάλη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Λετονός Αντρις Τρεϊμάνις έδειξε κίτρινη κάρτα στους Παντελάκη, Εραμούσπε, Κάστρο, Πέερσμαν, Ρέαμπτσιουκ, Μπα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πέερσμαν, Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Καρτάλης (92’ Λιάσος), Ελευθεριάδης (81’ Πανουργιάς), Παμλίδης (87’ Μπρένερ), Μιλιντσεάνου (81’ Κάργας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (46’ Χολέμπας), Λαλά (46’ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ (Μασούρας), Μπουχαλάκης, Καμάρα (69’ Εμβιλά), Μπρούμα (69’ Εκ Αραμπί), Φορτούνης, Χασάν.

***Οι ταράτσες των σπιτιών γύρω από το γήπεδο ήταν γεμάτες από φιλάθλους. Σε ένα μπαλκόνι είχε κρεμαστεί πανό που έγγραφε «Γιαννίκη μείνε ή πηδάω». Αυτό ήταν το μήνυμα των οπαδών του ΠΑΣ στον προπονητή της ομάδας του, καθώς επιθυμούν να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter