Κύπελλο Ελλάδας: Ρεβάνς χωρίς φιλάθλους

Κύπελλο Ελλάδας: Ρεβάνς χωρίς φιλάθλους

H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη. Για τον τελικό της διοργάνωσης δεν έχει ληφθεί απόφαση και η ομοσπονδία θα ασχοληθεί όταν θα κλειδώσει το ζευγάρι.

Χθες, η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε για τους αγώνες κατάταξης να ζητήσει την παρουσία κόσμου και θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 αναμένεται να αποφασιστεί η οριστική διακοπή του. Το ΔΣ της (μικρής) Λίγκας θα συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα με τα ακόλουθα θέματα:

1. Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ της 05.06.2020 περί λήξεως της αγωνιστικής περιόδου την 02.08.2020, λήψη απόφασης για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της ΣΛ 2, για την ολοκλήρωση του υπολειπόμενου αγωνιστικού προγράμματος.

2.Σε περίπτωση μη τροποποίησης της προκήρυξης, λήψη αναγκαστικής απόφασης για λόγους ανώτερης βίας (εξαιτίας της μη ύπαρξης ημερομηνιών για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος), για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της ΣΛ 2, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

3. Λήψη απόφασης, σε περίπτωση που η ΕΠΟ, δεν προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, για περαιτέρω ενέργειες της ΣΛ 2.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

26/06/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter